Рецепт Ікра з щуки

Рецепт Ікра з щуки
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування щучої ікри з ріпчастою цибулею та олією.

опис приготування:

Ікра з щуки - старорусский делікатес, який подавався до царського столу. Ікра щуки в ті часи була дорогим ласощами і цінувалася більше чорної ікри. Сьогодні ікру щуки засолюють і пастеризують. Правильно засоленная ікра щуки стає розсипчастою, приємного бурштинового кольору. Подавати ікру прийнято в спеціальній ікорниці зі срібною ложечкою - саме срібло не заважає відчути справжній смак ікри. Ікра щуки містить близько 30% легкозасвоюваного білка, поліненасичені жирні кислоти Омега-3, вітаміни А, Е, D і вітаміни групи В. лецитин, що міститься в ікрі, покращує діяльність нервової системи. ікра щуки, як і інші рибопродукти, є прекрасним афродизіаком. В ікрі щуки немає вуглеводів і високо насичених «поганих» жирів.

приготування:

Викласти ікру щуки на сито і обдати окропом. відокремити плівки. Подрібнити цибулю. Змішати ікру з цибулею та олією, додати оцет, посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати. Поставити в прохолодне місце на б-8 годин.


  • икры щуки— 50 грам
  • ріпчастої цибулі— 20 грам
  • рослинної олії— 10 грам
  • оцет— За смаком
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
Ікра з щуки - старорусский делікатес, який подавався до царського столу. Ікра щуки в ті часи була дорогим ласощами і цінувалася більше чорної ікри. Сьогодні ікру щуки засолюють і пастеризують. Правильно засоленная ікра щуки стає розсипчастою, приємного бурштинового кольору. Подавати ікру прийнято в спеціальній ікорниці зі срібною ложечкою - саме срібло не заважає відчути справжній смак ікри. Ікра щуки містить близько 30% легкозасвоюваного білка, поліненасичені жирні кислоти Омега-3, вітаміни А, Е, D і вітаміни групи В. лецитин, що міститься в ікрі, покращує діяльність нервової системи. ікра щуки, як і інші рибопродукти, є прекрасним афродизіаком. В ікрі щуки немає вуглеводів і високо насичених «поганих» жирів.

приготування:

Викласти ікру щуки на сито і обдати окропом. відокремити плівки. Подрібнити цибулю. Змішати ікру з цибулею та олією, додати оцет, посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати. Поставити в прохолодне місце на б-8 годин.


Подібні рецепти

Пельмені з щуки з салом

Салат з буряка з кукурудзою

Пельмені з щуки з салом — це дуже крутий рецепт, який я підгляділа в інтернеті. У мене було дуже багато щуки і я вже не знала куди її подіти, мені пощастило, я знайшла цей чарівний рецепт. ділюся! опис приготування: Приготувати пельмені з щуки з салом самому, в домашніх умовах дуже легко. Я пр...

Ікра грибна з сушених грибів

Ікра грибна з сушених грибів

Рецепт приготування грибної гри. кількість порцій: 4 сушених грибів— 100 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука часнику— 1 зубчик яйце— 1 штука рослинної олії— 2 Ст. ложки оливкового майонезу— 1 Ст. ложка сіль, перець— 1 штука(за смаком) Гриби залишити вимочувати на 1 годину в теплій кип...

Ікра грибна

Ікра грибна

Грибну ікру можна використовувати для наповнення кошичків, profitroley, в якості прикраси в складних закусках або просто намазувати на хліб або грінки. Будемо готувати з печериць! опис приготування: Хочу розповісти вам, як легко і швидко приготувати ікру грибну з печериць. Для цього грибочки с...

Ікра з баклажанів і перцю

Ікра з баклажанів і перцю

Традиційна страва російської кухні, яке роблять дуже багато господинь. Мій рецепт ікри з баклажанів та перцю перевірений часом, так що сміливо готуйте опис приготування: Якщо у вас на дачі поспіли свіженькі баклажани і перчики, і ви не знаєте що з ними робити — цей рецепт ікри з баклажанів і п...

Ікра з баклажанів на зиму

Ікра з баклажанів на зиму

Ну, ця страва, мабуть, одне з найзнаменитіших і популярних серед нашого населення. Мало хто зможе відмовитися від соковитої і неймовірно смачною ікри з баклажанів, тому давайте її приготуємо. опис приготування: Це чудове блюдо я пам'ятаю ще з дитинства, тому що без нього не проходило жодне тор...