Рецепт Хрустящие шампиньоны в соусе барбекю «Maxeev »»
![Рецепт Хрустящие шампиньоны в соусе барбекю «Maxeev »»](https://kuhari.com.ua/img/hrustyashie_shampinoni_v_souse_barbekiu_quotmaheevquot-621566.webp)
В новогоднюю ночь особенно хочется порадоваться себя вкусными и красивыми блюдами. Поэтому делюсь рецептом хрустящих шампиньонов в соусе барбекю.
опис приготування:
Кукурудзяні пластівці выбирайте без сахара и ароматизаторов в составе, либо замените панировочными сухариками. Вместо майонеза можно взять сметану или натуральный йогурт без добавок. Закуска получается в меру остренькой, пікантною і дуже смачною. Подавать грибы я предлагаю на салатных листьях айсберг, с авокадо и томатами черри. Блюдо выглядит ярко и торжественно, будет отлично смотреться на праздничном столе! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- печериці— 120 грам
- авокадо— 1/2 штуки
- Помідори черрі— 50-80 грам
- качанний салат— 100 грам
- Підготуйте всі інгредієнти.
Печериці помийте і обсушіть. відріжте ніжки, в этом рецепте они не понадобятся.
Кукурудзяні пластівці измельчите в крупную крошку.
соус барбекю "Махеевъ" и воду до однородной консистенции.
Окуните грибные шляпки в кляр, потім обваляйте в кукурудзяних пластівцях.
Разогрейте растительное масло в сковороде или кастрюле с толстым дном. Обжарьте шампиньоны до золотистой корочки.
Очистіть авокадо від шкірки, наріжте скибочками середнього розміру. Томати черрі розріжте навпіл.
Приготовьте соус из майонеза и соуса барбекю. Смешайте их в равных пропорциях, переложите в соусницу. Поставьте соус в центр тарелки, а салатные листья выложите по кругу. Сверху добавьте авокадо, томаты и шампиньоны.
Смачного!
Подібні рецепти
![Мясо в кисло-сладком соусе](https://kuhari.com.ua/img/myaso_v_kislo-sladkom_souse-263936.webp)
Свиняча відбивна з грибами в соусі
Это мясо получается просто превосходным на вкус. Мягкую свиную вырезку, которая и сама по себе очень нежная и сочная, дополняет ароматный кисло-сладкий соус, делая блюдо просто волшебным! опис приготування: Предлагаю свой излюбленный рецепт, как приготовить мясо в кисло-сладком соусе. Залог ус...
![Печень в соусе](https://kuhari.com.ua/img/pechen_v_souse-364995.webp)
Печень в соусе
Правильно тушить или жарить субпродукты не так-то и просто. Раньше я часто передерживала их. Они становились резиновыми. Но теперь я знаю все секреты. Хочу поделиться ими с вами. уважно читайте! опис приготування: Хочу з вами поділитися тим, как приготовить печень в соусе. ...
![Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х](https://kuhari.com.ua/img/pechene_s_iziumom_orehami_i_MMaposs-23639.webp)
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
![Хрусткі курячі крильця](https://kuhari.com.ua/img/hrustyashie_kurinie_krilishki-256643.webp)
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...
![Паста з лососем і цибулею](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_i_lukom-10966.webp)
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...