Рецепт Хрінова закуска з помідор

Рецепт Хрінова закуска з помідор
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця гостра томатна закуска відмінно поєднується з ковбасою, бужениною і холодцем. Такий гострий томатний соус дуже популярний в російській кухні і улюблений багатьма за свій особливий смак.

опис приготування:

Це дуже корисний продукт. Незважаючи на відсутність термічної обробки, зберігається він досить довго і зберігає свої корисні властивості. Приготуйте його для своїх близьких.

  • помідори— 2 кілограма
  • Перець червоний пекучий— 2 штуки
  • часник— 200 грам
  • корінь хрону— 200 грам
  • оцет 9%  — 100 мілілітрів
  • цукор— 1/2 склянки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
Хрінова закуска з помідор - фото крок 1 Помідори залийте окропом на пару хвилин. Потім занурте в холодну воду і зніміть з них шкірку.

Хрінова закуска з помідор - фото крок 2 Очистіть корінь хрону, перець і часник.

Хрінова закуска з помідор - фото крок 3 Подрібніть трохи цибулю, перець і часник.

Хрінова закуска з помідор - фото крок 4 Пропустіть всі овочі через м'ясорубку. додайте оцет, сіль і цукор. Все перемішайте і спробуйте на смак. Відредагуйте кількість солі і цукру.

Хрінова закуска з помідор - фото крок 5 Розкладіть в стерилізовані банки і зберігайте в прохолодному місці.

Подібні рецепти

Хрінова закуска для довгого зберігання

Помідор, фарширований тунцем

Хрінова закуска для довгого зберігання — гострий соус, який сподобається всім любителям пікантних страв. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Хрінова закуска ідеально підходить для довгого зберігання, овочі залишаються свіжими і не втрачають вітамінів. Закуска ідеально зберігається в х...

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

М'ясо, тушковане в томатному соусі (Spеzzatino помідор)

Spеzzatino помідор — традиційне блюдо Італії. м'ясо ніжне, соковите і м'яке! Блюдо в приготуванні дуже просте з доступних продуктів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Ситне і безсумнівно ароматне блюдо італійської кухні. М'ясо з овочами гаситься слабкому вогні протягом 40-60 хвили...

Гостра закуска з баклажанів з помідорами

Гостра закуска з баклажанів з помідорами

Ділюся рецептом закуски з баклажанів і помідорів. Вона підійде для повсякденного столу або для святкового. Ostrenьkaя, соковита і неймовірно смачна. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. опис приготування: Докладніше, як приготувати гостру закуску з баклажанів з помідорами я розповім ни...

Гостра закуска з печеного болгарського перцю та баклажанів

Гостра закуска з печеного болгарського перцю та баклажанів

Класичне поєднання баклажан з перцем і помідорами зустрічається у багатьох рецептах. Пропоную спробувати ароматну закуску з печених овочів, пекучого перцю і часнику, подаємо на скибочках хліба. опис приготування: Для закуски вибираємо великий болгарський перець з товстими стінками, щоб після з...

Італійська закуска на Різдво

Італійська закуска на Різдво

В Європі та Америці перед Різдвом на двері вішають різдвяні вінки. Їх зазвичай роблять з вічнозелених рослин і червоних квітів, ягід або бантиків. А ми зробимо закуску на Різдво у вигляді вінка. опис приготування: Як приготувати італійську закуску на Новий рік? 1. Помідори промийте і просушіть...