Рецепт Печиво з солодкої картоплі «пряне»
Рецепт приготування печива з солодкої картоплі, мускатного горіха, імбиру і гвоздики.
опис приготування:
Печиво найкраще подавати в перший же день його приготування. Готове печиво можна заморозити, а потім випікати при тій же температурі, що свіже, але 2 хвилини більше. За цим рецептом у вас вийде від 12 до 14 штук печива розміром 5 см.
- солодкої картоплі— 450 грам
- розпушувача— 1 Ст. ложка
- цукрового піску— 3 Ст. ложки
- меленої кориці— 1 Чайна ложка
- меленого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
- меленого імбиру— 1/4 чайних ложки
- меленої гвоздики— 1/8 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- охолодженого вершкового масла— 5 Ст. ложок
2. Знову розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити пергаментним папером і відкласти в сторону. Збити картопляне пюре з пахтою. У великій мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, спеції і сіль разом.
3. Додати нарізане вершкове масло і перемішати з допомогою різака для тесту або пальцями, поки суміш не буде нагадувати великі крихти. Додавши картопляну суміш і перемішати. Обережно замісити тісто.
4. Якщо ви використовуєте зефір: викласти тісто на посипану борошном поверхню, розкачати товщиною 1 см і розділити навпіл. Посипати половину тіста зефіром.
5. Накрити другою половиною тіста і, використовуючи качалку, акуратно з'єднати обидві половинки тесту разом, щоб остаточна товщина тесту стала 2,5 см. Якщо ви не використовуєте зефір: викласти тісто на посипану борошном поверхню і розкачати до 2,5 см завтовшки
6. Використовуючи різак для печива або формочки, вирізати кругле печиво діаметром 5 см.
7. Випікати печиво на підготовленому деку від 13 до 15 хвилин до золотистого кольору. Остудити на стійці.
Подібні рецепти
Пряне новорічне печиво
Рецепт приготування печива з солодкої картоплі, апельсинової цедри ,кориці і мускатного горіха. опис приготування: Це незвичайне ароматне печиво стане відмінним блюдом на сніданок. Печиво подається з медом, маслом або скибочками шинки. картоплі— 330 грам апельсинової цедри— 1 Чайна ложка тем...
Палички з солодкої картоплі
Рецепт приготування запечених хрустких паличок з солодкої картоплі. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Вистелити пергаментним папером і змастити маслом. 2. Покласти солодка картопля в мікрохвильову піч в контейнер, накрити кришкою і випікати 2 хвилини. Перемішати обережн...
Хумус з солодкої картоплі
Рецепт приготування середземноморської пасти з солодкої картоплі з баранячим горохом, лимонним соком, тахини і кмином. опис приготування: Встановити стример над великою каструлею з водою. Довести воду до кипіння. Додати картоплю, зменшити воду, накрити кришкою і варити до м'якості, від 10 до 1...
Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом
Рецепт приготування ньоккі з солодкої картоплі, рікотти і пармезану з соусом із сиру Гауда, молока, лука і борошна. опис приготування: Ньокки - це італійські галушки овальної форми, які готують з манної крупи, картоплі, сиру, сиру, шпинату, гарбуза і черствого хліба. Традиційно ньокки подають ...
Новорічне пряне печиво з кардамоном
Неймовірно смачне пряне печиво, яке часто готують до свят, наприклад, на новий рік, Різдво або День Народження. Аромат цього печива так і манить до себе, приготуйте — це просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування новорічного пряного печива з кардамоном. Із зазначених і...