Рецепт Flashpoint

Рецепт Flashpoint
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Flashpoint — ця страва, яке відноситься до польської та білоруської національної кухні. Суп готується на основі вівсяної цежі. володіє своєрідним, кислуватим смаком. Поєднується із запеченою картоплею.

опис приготування:

До вашої уваги — рецепт приготування жура. Традиційний суп з білоруської та польської кухні. Головним інгредієнтом супу є — цежа, яка готується з потовчених вівсяних пластівців замочених в кип'яченій воді. Подбайте про це заздалегідь, так як цежа повинна настоятися в теплому місці 24 годину. Найкраще наполягати в керамічному посуді, але підійде і емальований. До журу приготуйте запечену картоплю в мундирах. На стіл подавайте, присипавши суп зеленню кропу або петрушки. Гарного дня!

  • Вівсяні пластівці— 1 Склянка
  • вода— 0,5 L
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Сало— 100 грам
  • сіль— За смаком
  • кмин— За смаком
  • зелень— За смаком(кріп або петрушка)
Flashpoint - фото крок 1 Приготовим овсяную цежу. Вівсяні хлопки потрібно розмолоти в кавомолці або потовкти в ступі.

Flashpoint - фото крок 2 Подрібнені пластівці заливаємо кип'яченою водою і залишаємо в теплому місці на 24 годину. Найкраще підійде керамічний посуд.

Flashpoint - фото крок 3 Розчин повинен придбати приємний кислуватий смак. Отриману цежу проціджуємо через сито, відокремивши грубі елементи.

Flashpoint - фото крок 4 Лук промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками.

Flashpoint - фото крок 5 Сало дрібно нарізаємо.

Flashpoint - фото крок 6 Розтоплюємо на сковороді сало і на ньому обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Flashpoint - фото крок 7 У цежу додайте обсмажену цибулю, щіпку розтертого кмину і сіль. Суп перемішати і закип'ятити.

Flashpoint - фото крок 8 Готовий жур присипте зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Кращий рецепт сливового пирога з джемом

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...