Рецепт Жюльєн з рибою в батоні

Рецепт Жюльєн з рибою в батоні
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
впевнена, що раніше ви не знали і не чули, як приготувати жульєн з рибою в батоні. А це дуже смачне і просте блюдо, хоч і незвичне. Здивуйте своїх гостей винахідливістю.

опис приготування:

З риби краще брати минтай, судак або сьомгу. Батон використовуйте круглий, щоб було зручно закладати начинку. Сир можна покласти на самому початку випікання, а можна і пізніше. Подавати блюдо потрібно гарячим!

  • філе риби— 400 грам
  • Цибуля— 150 грам
  • помідори— 200 грам
  • молоко— 0,5 L
  • Твердий сир— 150 грам
  • крем— 2 Ст. ложки
  • кнопка— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
Жюльєн з рибою в батоні - фото крок 1 1. Наріжте батон товщиною 3-5 см.

Жюльєн з рибою в батоні - фото крок 2 2. Залийте його молоком на кілька хвилин.

Жюльєн з рибою в батоні - фото крок 3 3. Цибуля наріжте дуже дрібно, а помідори невеликими кубиками.

Жюльєн з рибою в батоні - фото крок 4 4. Філе риби наріжте невеликими кубиками, з'єднайте з овочами. додайте сіль, перець, заправте сметаною, все змішайте.

Жюльєн з рибою в батоні - фото крок 5 5. Форму для випічки змастіть рослинною олією. Батон трохи відіжміть і викладіть у форму, зробіть поглиблення пальцями або ложкою. викладіть начинку, а зверху додайте тертий сир.

Жюльєн з рибою в батоні - фото крок 6 6. випікайте 45-50 хвилин при температурі 170 градусів. Смачного!

Подібні рецепти

Жюльєн з белиx грибів

Філе індички

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...