Рецепт Жюльєн з рибою в батоні
впевнена, що раніше ви не знали і не чули, як приготувати жульєн з рибою в батоні. А це дуже смачне і просте блюдо, хоч і незвичне. Здивуйте своїх гостей винахідливістю.
опис приготування:
З риби краще брати минтай, судак або сьомгу. Батон використовуйте круглий, щоб було зручно закладати начинку. Сир можна покласти на самому початку випікання, а можна і пізніше. Подавати блюдо потрібно гарячим!
- філе риби— 400 грам
- Цибуля— 150 грам
- помідори— 200 грам
- молоко— 0,5 L
- Твердий сир— 150 грам
- крем— 2 Ст. ложки
- кнопка— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
2. Залийте його молоком на кілька хвилин.
3. Цибуля наріжте дуже дрібно, а помідори невеликими кубиками.
4. Філе риби наріжте невеликими кубиками, з'єднайте з овочами. додайте сіль, перець, заправте сметаною, все змішайте.
5. Форму для випічки змастіть рослинною олією. Батон трохи відіжміть і викладіть у форму, зробіть поглиблення пальцями або ложкою. викладіть начинку, а зверху додайте тертий сир.
6. випікайте 45-50 хвилин при температурі 170 градусів. Смачного!
Подібні рецепти
Жюльєн з белиx грибів
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...
Жюльєн з червоної риби
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...
Жюльєн з мови
Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...
Жюльєн з морепродуктів
Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...
Жюльєн з креветками
Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...