Рецепт Жюльєн в рибі

Рецепт Жюльєн в рибі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв.
Пропоную вам дізнатися, як приготувати жульєн в рибі - дуже оригінальний спосіб фарширування риби. Кількість інгредієнтів залежить від розміру риби, тому точно дотримуватися рецепта не варто.

опис приготування:

Така фарширована рибка відмінно підійде для святкового вечері або для прийому гостей, так як виглядає вона просто приголомшливо! спеції, зелень і сир надають рибі ще більше аромату, а овочі - ніжності. Рекомендую вам брати рибу, в яке мало кісток, щоб після очищення ви змогли добре її нафарширувати. Ви можете трохи замінити інгредієнти, додавши ще овочів. Прийміть до уваги, що кількість інгредієнтів буде залежати від розміру риби.

  • риба— 1 штука
  • морква— 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • зелень— 1 пучок
  • Болгарський перець— 0,5 штуки
  • печериці— 3 штуки
  • Твердий сир— 30 грам
  • пармезан— 30 грам
  • спеції— 1 За смаком
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 За смаком
Жюльєн в рибі - фото крок 1 1. Для початку наріжте все овочі на жюльєн: морква, болгарський перець, цибуля ріпчаста, печериці та заздалегідь замочені білі гриби (можна в принципі обійтися і без них). Дрібно наріжте зелень. Натріть на тертці два види сиру.

Жюльєн в рибі - фото крок 2 2. На сковороду вилийте трохи оливкового масла, додайте вершкове масло і Відведіть туди моркву і гриби. Потім додайте туди болгарський перець, цибуля.

Жюльєн в рибі - фото крок 3 3. Приготуйте заливку: у воду, в якій ви замочували гриби, додайте сметану і гірчицю, перемішайте і залийте цією сумішшю овочі. додайте зелень, спеції, посоліть і додайте твердий сир. Трохи потримайте на вогні, помішуючи.

Жюльєн в рибі - фото крок 4 4. Рибу очистіть від кісток і розріжте по хребту, приправити сіллю. Фаршируйте рибу приготовленими овочами, посипте тертим пармезаном.

Жюльєн в рибі - фото крок 5 5. Надішліть рибу на застеленому пергаментним папером деку в духовку приблизно на 25-30 хвилин.

Подібні рецепти

Жюльєн з белиx грибів

Соус до червоній рибі

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...