Рецепт Жюльєн в рибі
![Рецепт Жюльєн в рибі](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_v_ribe-378315.webp)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати жульєн в рибі - дуже оригінальний спосіб фарширування риби. Кількість інгредієнтів залежить від розміру риби, тому точно дотримуватися рецепта не варто.
опис приготування:
Така фарширована рибка відмінно підійде для святкового вечері або для прийому гостей, так як виглядає вона просто приголомшливо! спеції, зелень і сир надають рибі ще більше аромату, а овочі - ніжності. Рекомендую вам брати рибу, в яке мало кісток, щоб після очищення ви змогли добре її нафарширувати. Ви можете трохи замінити інгредієнти, додавши ще овочів. Прийміть до уваги, що кількість інгредієнтів буде залежати від розміру риби.
- риба— 1 штука
- морква— 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- зелень— 1 пучок
- Болгарський перець— 0,5 штуки
- печериці— 3 штуки
- Твердий сир— 30 грам
- пармезан— 30 грам
- спеції— 1 За смаком
- гірчичний— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 За смаком
![Жюльєн в рибі - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_v_ribe-378310.webp)
![Жюльєн в рибі - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_v_ribe-378311.webp)
![Жюльєн в рибі - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_v_ribe-378312.webp)
![Жюльєн в рибі - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_v_ribe-378313.webp)
![Жюльєн в рибі - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_v_ribe-378314.webp)
Подібні рецепти
![Жюльєн з белиx грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belix_gribov-316123.webp)
Соус до червоній рибі
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...
![Жюльєн з червоної риби](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_krasnoi_ribi-74941.webp)
Жюльєн з червоної риби
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...
![Жюльєн з мови](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94866.webp)
Жюльєн з мови
Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...
![Жюльєн з морепродуктів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_moreproduktov-41361.webp)
Жюльєн з морепродуктів
Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...
![Жюльєн з креветками](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_s_krevetkami-53861.webp)
Жюльєн з креветками
Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...