Рецепт Жульєн в картоплі

Рецепт Жульєн в картоплі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Жульєн в картоплі — неймовірно ефектне блюдо, яке своєю оригінальністю вразить навіть бувалих гостей. Картопля тут грає роль посуду — незвично, Чи не справедливість?:)

опис приготування:

Жульєни мені ніколи не подобалися — дістаєш чайною ложкою якусь незрозумілу субстанцію з кокотніци, пробуєш — взагалі нічого особливого. А ось жульен в картоплі — це перший жульен, який мені дійсно сподобався, тому що Кокотница у нас буде повністю їстівна — адже ми її зробимо з картоплі. Шанувальникам їстівної посуду таке нехитре винахід напевно сподобається

  • Картопля великий— 4 штуки
  • печериці— 400 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам
  • борошно— 1/2 Ст. ложки
  • вершки— 250 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
  • сир тертий— 100 грам
Жульєн в картоплі - фото крок 1 Бульби картоплі гарненько моєму, але не чистий. Розрізаємо кожну картоплину уздовж на 2 рівних частини.

Жульєн в картоплі - фото крок 2 потім акуратно, за допомогою десертної ложки, вискребают м'якоть картоплі. Нам потрібна своєрідна човник з картоплі з товщиною бортиків не більше 5-7 мм.

Жульєн в картоплі - фото крок 3 Утворені картопляні човники кладемо в холодну воду, щоб картопля не почорнів і віддав зайвий крохмаль.

Жульєн в картоплі - фото крок 4 займемося, тим часом, іншими інгредієнтами. Розтопимо в сковороді вершкове масло, покладемо в нього наші печериці.

Жульєн в картоплі - фото крок 5 Тушкуємо гриби на помірному вогні близько 5-7 хвилин, після чого додаємо до них дрібно-дрібно нарізану цибулину.

Жульєн в картоплі - фото крок 6 Тушкуємо гриби з цибулею ще 5-7 хвилин на середньому вогні, після чого додаємо в сковороду борошно. швидко перемішуємо, щоб маса загусла.

Жульєн в картоплі - фото крок 7 Гарненько перемішавши муку, вводимо в сковороду вершки або сметану. солимо, перчимо і тушкуємо ще 3-4 хвилини до загустіння вершків (або сметани). Знімаємо з вогню.

Жульєн в картоплі - фото крок 8 У жаростійкий і злегка змащену маслом посуд викладаємо наші картопляні човники, кладемо в кожен човник невеликий шматочок вершкового масла, а також трохи солі і перцю. Наповнюємо човники грибною начинкою.

Жульєн в картоплі - фото крок 9 Ставимо наші картопляні човники в духовку, попередньо розігріту до 180-200 градусів.

Жульєн в картоплі - фото крок 10 Запікаємо жульен в картоплі 15 хвилин, після чого посипаємо кожен човник тертим сиром, щоб утворилася своєрідна сирна шапочка. Ставимо назад в духовку і запікаємо ще 15 хвилин до готовності.

Жульєн в картоплі - фото крок 11 Як тільки картопля покриється золотистою скоринкою з усіх боків — значить, блюдо готово. Перед подачею на кожну картоплину можна пролити трішечки розтопленого вершкового масла. Приємного апетиту

Подібні рецепти

Хумус з солодкої картоплі

Рецепт картоплі з цибулею

Рецепт приготування середземноморської пасти з солодкої картоплі з баранячим горохом, лимонним соком, тахини і кмином. опис приготування: Встановити стример над великою каструлею з водою. Довести воду до кипіння. Додати картоплю, зменшити воду, накрити кришкою і варити до м'якості, від 10 до 1...

Печеня з сочевиці, помідорів і картоплі

Печеня з сочевиці, помідорів і картоплі

Рецепт приготування ароматного печені з сочевиці, помідорів, солодкої картоплі, цвітної капусти, лука і порошку каррі. опис приготування: У сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, близько 7 хвилин. Додати порошок каррі, смажити, по...

Печеня з картоплі зі свининою

Печеня з картоплі зі свининою

Це по-справжньому "; домашній" і перевірений рецепт! справжній хіт, який під силу кожній господині! розповім, як приготувати печеню з картоплі зі свининою. смачно, ситно, неймовірно ароматний! опис приготування: Перед вами рецепт приготування печені з картоплі зі свининою. Виходить дуже смачне...

Печеня з картоплі

Печеня з картоплі

Оригінальна страва печені з картоплі я пробувала в поїздці по Європі. Ось рецепт зроблений за мотивами, думаю любителям картоплі він сподобається. опис приготування: Печеня з картоплі приємно дегустувати, запиваючи білим вином в спокійній обстановці. Замість копченостей модно взяти шматочки г...

Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом

Ньокки з солодкої картоплі з сирним соусом

Рецепт приготування ньоккі з солодкої картоплі, рікотти і пармезану з соусом із сиру Гауда, молока, лука і борошна. опис приготування: Ньокки - це італійські галушки овальної форми, які готують з манної крупи, картоплі, сиру, сиру, шпинату, гарбуза і черствого хліба. Традиційно ньокки подають ...