Рецепт Жульєн в булці

Рецепт Жульєн в булці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування жульєну в булці. За даним рецептом жульєн, приготований в булці круглого хліба, виходить дуже ароматним і надзвичайно смачним.

опис приготування:

Для приготування жульєну використовуються такі інгредієнти як: заморожені гриби, вершкове масло, куряча грудка і твердий сир. Всі інгредієнти помістити в булку хліба, з якої попередньо вибрати всю м'якоть, і запікати в духовці.

  • Грибов заморожених— 300 грам
  • Булка круглого хліба— 1 штука
  • Вершкового масла (можна вершків)  — 50 грам
  • Твердий сир— 100 грам
  • лука— 1 штука
  • курячої грудки— 1 штука
Жульєн в булці - фото крок 1 1. В першу чергу приготуємо всі продукти. Від лушпиння очищаємо ріпчасту цибулю, під проточною водою його промиваємо. Нарізаємо невеликими кубиками філе курячої грудки. Дрібно нарізаємо цибулю і на розігрітій сковороді, на рослинному маслі обсмажуємо до прозорості.

Жульєн в булці - фото крок 2 2. До цибулі додаємо гриби. Попередньо гриби треба відварити, майже до готовності. На сковороду до цибулі і грибів додаємо нарізані шматочки курки, все гарненько перемішуємо.

Жульєн в булці - фото крок 3 3. В іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло. У розтоплене вершкове масло додаємо пшеничне борошно, і інтенсивно все перемішуємо.

Жульєн в булці - фото крок 4 4. Додаємо вершки в масло і борошно, до повного зникнення грудочок перемішуємо. З м'ясною начинкою змішуємо соус.

Жульєн в булці - фото крок 5 5. Зрізаємо з булки хліба верхівку і м'якоть видаляємо. У булку викладаємо начинку. Натираємо на тертці сир і посипаємо зверху начинки.

Жульєн в булці - фото крок 6 6. У попередньо розігріту духовку відправляємо запікатися. Запікаємо поки розплавитися сир.

Подібні рецепти

Жульєн грибний в мультиварці

Кисіль із замороженої журавлини

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн грибний

Жульєн грибний

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...

Жульєн по-домашньому

Жульєн по-домашньому

Домашній жульен відрізняється від класичного лише тим, що в ньому ми використовуємо підручні продукти і трохи підстроюємо склад блюда під себе. Тут я представляю вам свій варіант жульєну. опис приготування: Хоча цей рецепт приготування жульєну по-домашньому я підбудовувала під свої смакові пер...