Рецепт Zharenaya палтуса з перцем чилі

Рецепт Zharenaya палтуса з перцем чилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування смаженої камбали з імбиром, чилі, мускатним горіхом, соєвим соусом і кокосовою стружкою.

опис приготування:

Нарізати філе камбали на смужки. Дрібно нарізати перець чилі. У сковороді нагріти масло на 5 см на великому вогні. Обваляти рибу в борошні, а потім занурити в збите яйце. Посипати кокосовою стружкою і струсити надлишки.

Обсмажувати рибу в гарячому маслі до готовності, після чого викласти на паперові рушники і тримати в теплі.

нагріти 1 столову ложку масла в сковороді і обсмажити імбир, перець чилі, спеції і часник протягом 2 хвилин. Додати інші інгредієнти і смажити ще 3 хвилини. Подавати рибу з соусом.


  • филе камбал— 450 грам
  • масло для смаження— — частин
  • мука— — За смаком
  • яйце— 1 штука
  • кокосової стружки— 3/4 склянки
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • свіжого імбиру— 1 Чайна ложка
  • порошку чилі— 1/4 чайних ложки
  • червоний перець чилі— 1 штука
  • koriandra— 1 Чайна ложка
  • мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
  • часнику— 1 зубчик
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • томатного чатни— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • води— 2 Ст. ложки
  • коричневого сахара— 1 Чайна ложка
  • сіль і перець— — За смаком
Нарізати філе камбали на смужки. Дрібно нарізати перець чилі. У сковороді нагріти масло на 5 см на великому вогні. Обваляти рибу в борошні, а потім занурити в збите яйце. Посипати кокосовою стружкою і струсити надлишки.

Обсмажувати рибу в гарячому маслі до готовності, після чого викласти на паперові рушники і тримати в теплі.

нагріти 1 столову ложку масла в сковороді і обсмажити імбир, перець чилі, спеції і часник протягом 2 хвилин. Додати інші інгредієнти і смажити ще 3 хвилини. Подавати рибу з соусом.


Подібні рецепти

Смажена риба з чилі-пастою

Масло з перцем чилі

Рецептів фаршированої риби досить багато, але такого одночасно простого і смачного я не знайшла, тому ділюся з вами, як приготувати смажену рибу з чилі-пастою. опис приготування: Відмінний вибір як для теплого сімейного застілля, так і для веселого свята з великою кількістю гостей, адже така с...

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкин...

М'ясний рулет з соусом чилі

М'ясний рулет з соусом чилі

Рецепт приготування м'ясного рулету з пряним соусом чилі, сиром Пармезан і петрушкою. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій мисці залити хліб молоком і дати вбратися близько 30 секунд. Додати яловичину, свинину, цибуля, часник, 1/2 склянки соусу чілі, петрушку, парме...

Огірочки з кетчупом чилі

Огірочки з кетчупом чилі

Такі огірочки з кетчупом чилі в домашніх умовах готуються швидко, а виходять дуже смачними, з відчутною приємною томатної ноткою. Дуже цікавий смак, оцінять навіть гурмани "; огіркового" справи! опис приготування: Цей простий рецепт огірочків з кетчупом чилі — справжня знахідка для тих, хто лю...

Огірки «Чилі» на зиму

Огірки «Чилі» на зиму

Мариновані огірки — це завжди смачно і пікантно. Заготовте оригінальні огірки "; Чилі" на зиму, щоб порадувати свою сім'ю і всіх гостей гострою закускою. опис приготування: Огірки "; Чилі" на зиму — це відмінна закуска на вечерю і навіть на святковий стіл. Огірки виходять з гострим пікантним с...