Рецепт Відбивні з рапанів

Рецепт Відбивні з рапанів
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясо рапана дуже ніжне, тому воно готується дуже швидко. Відбивні з рапанів в домашніх умовах можна приготувати навіть на святковий стіл, щоб здивувати своїх гостей.

опис приготування:

За смаком відбивні з рапанів нагадують молодого кальмара, але ще ніжніше. Найголовніше — не солити їх в процесі приготування. Можна використовувати лимонний сік і навіть соєвий соус, але перед смаженням слід прибрати зайву рідину.

  • Rapha— 800 грам
  • сухарі— 100 грам
  • лимон— 1 штука
  • Рослинна олія— 40 грам
Відбивні з рапанів - фото крок 1 1. Найскладніше в приготуванні цієї страви — вилучення м'яса з раковини. Для цього існує кілька способів, один з яких — залити рапани окропом і залишити на деякий час. Їх ще можна заморозити і розморозити.

Відбивні з рапанів - фото крок 2 2. Нам буде потрібно до кілограма рапанів. Ретельно обробляємо кожну раковину.

Відбивні з рапанів - фото крок 3 3. Після того, коли м'ясо буде вилучено, обдаємо його окропом.

Відбивні з рапанів - фото крок 4 4. Тепер починаємо відбивати м'ясо. Після цього скроплюємо кожен рапан лимонним соком, обвалюють у сухарях і відправляємо їх на сковороду.

Відбивні з рапанів - фото крок 5 5. Смажимо з обох боків до золотистого кольору.

Відбивні з рапанів - фото крок 6 6. Подаємо рапани як самостійну страву.

Подібні рецепти

Жульєн з рапанів

Курячі відбивні з сиром в духовці

М'ясо цього чорноморського шкідника дуже багате корисними вітамінами і мінералами і дуже добре засвоюється організмом. Пропоную вам варіант смачної подачі цих молюсків. опис приготування: Для приготування цієї оригінальної закуски необхідно розморозити і випатрати рапанів, промийте мідії. Порі...

Оригінальні відбивні в духовці

Оригінальні відбивні в духовці

Ви не знаєте, що приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл, а все варіації м'яса вже приїлися? Тоді рекомендую приголомшливий рецепт, як приготувати оригінальні відбивні в духовці. пробуйте! опис приготування: Ви можете використовувати відбивні на кістки або м'якоть. Спершу м'ясо обсмаж...

Ніжні курячі відбивні

Ніжні курячі відбивні

Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...

Ніжні відбивні з яловичини

Ніжні відбивні з яловичини

вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте! опис приготування: Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. За...

Гострі свинячі відбивні

Гострі свинячі відбивні

Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...