Рецепт Відбивні з рапанів
М'ясо рапана дуже ніжне, тому воно готується дуже швидко. Відбивні з рапанів в домашніх умовах можна приготувати навіть на святковий стіл, щоб здивувати своїх гостей.
опис приготування:
За смаком відбивні з рапанів нагадують молодого кальмара, але ще ніжніше. Найголовніше — не солити їх в процесі приготування. Можна використовувати лимонний сік і навіть соєвий соус, але перед смаженням слід прибрати зайву рідину.
- Rapha— 800 грам
- сухарі— 100 грам
- лимон— 1 штука
- Рослинна олія— 40 грам
2. Нам буде потрібно до кілограма рапанів. Ретельно обробляємо кожну раковину.
3. Після того, коли м'ясо буде вилучено, обдаємо його окропом.
4. Тепер починаємо відбивати м'ясо. Після цього скроплюємо кожен рапан лимонним соком, обвалюють у сухарях і відправляємо їх на сковороду.
5. Смажимо з обох боків до золотистого кольору.
6. Подаємо рапани як самостійну страву.
Подібні рецепти
Курячі відбивні з сиром в духовці
М'ясо цього чорноморського шкідника дуже багате корисними вітамінами і мінералами і дуже добре засвоюється організмом. Пропоную вам варіант смачної подачі цих молюсків. опис приготування: Для приготування цієї оригінальної закуски необхідно розморозити і випатрати рапанів, промийте мідії. Порі...
Оригінальні відбивні в духовці
Ви не знаєте, що приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл, а все варіації м'яса вже приїлися? Тоді рекомендую приголомшливий рецепт, як приготувати оригінальні відбивні в духовці. пробуйте! опис приготування: Ви можете використовувати відбивні на кістки або м'якоть. Спершу м'ясо обсмаж...
Ніжні курячі відбивні
Ніжні курячі відбивні я їла на дитячому дні народженні, куди нас запросили разом з онукою. Для дітей отбівнушкі були маленькі, для дорослих величезні. Всі їли їх із задоволенням і хвалили! опис приготування: Ніжні курячі відбивні просто тануть у роті. Їх дуже легко зробити. Фарш виходить рідки...
Ніжні відбивні з яловичини
вони, хто стверджує, що яловичина завжди жорстка, просто не пробували це блюдо Я хочу показати вам нескладний, але дуже класний варіант приготування ніжних відбивних з яловичини. запам'ятовуйте! опис приготування: Секрет таких відбивних у досить тонкому м'ясі і хрусткою подвійній паніровці. За...
Гострі свинячі відбивні
Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...