Рецепт Стегенця без кістки

Рецепт Стегенця без кістки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо в продажу ви побачите стегенця без кістки, то сміливо їх купуйте - з них можна приготувати багато цікавих страв, нафарширувати всякими смаколиками, обсмажити на сковороді або запекти в духовці.

опис приготування:

Рецепт ситного і смачного блюда, як приготувати стегенця без кістки. Якщо для повсякденного меню ми вибираємо приготування курки в мультиварці, на сковороді або з картоплею в духовці, то для святкового варіанту більше підійдуть фаршировані стегенця, наприклад, в італійському стилі.

  • Курячі стегенця без кістки— 4 штуки
  • сирокопчена шинка— 10 скибочок
  • базилік свіжий— 1/2 пучка
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 30 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Вино біле столове— 1/2 склянки
  • Чорний перець горошком— 5-6 штук
  • сіль— За смаком
Стегенця без кістки - фото крок 1 Стегенця без кістки розпластайте, приправити сіллю, покладіть зверху по 2-3 скибочки тонко нарізаної шинки і лист свіжого базиліку.

Стегенця без кістки - фото крок 2 Загорніть щільно м'ясо в рулетики, затиснутий кінець zubochistkami і obvalyayte в Мукеш.

Стегенця без кістки - фото крок 3 На сковороді нагрійте оливкову олію, розтопіть в ньому вершкове масло і обсмажте рулетики з усіх боків до золотистого кольору.

Стегенця без кістки - фото крок 4 Додайте нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю, тонко нарізаний шматок шинки, нарізані листя базиліка, обсмажте все ще 3-4 хвилини і влийте в сковороду біле вино.

Стегенця без кістки - фото крок 5 Коли вино випарується, додайте зерна чорного перцю, трохи кип'яченої води, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте рулетики до готовності. Подавайте блюдо гарячим, з будь-яким гарніром або салатом.

Подібні рецепти

Відбивна на кістки

Гомілку індички без кістки

Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт! опис приготування: Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково р...

Стегенця з часником і майонезом в духовці

Стегенця з часником і майонезом в духовці

Курячі стегенця з часником і майонезом в духовці — просте і дуже смачна страва гідне святкового столу. Куряче м'ясо виходить ароматним, ніжним і соковитим. опис приготування: Приготувати такі стегенця зможе навіть не дуже досвідчений кулінар. блюдо просте, але результат вас порадує. Замість су...

Стегенця в аерогрилі

Стегенця в аерогрилі

Дозвольте показати вам як приготувати соковиті, але разом з тим рум'яні й ароматні курячі стегенця в аерогрилі на вечерю для всієї родини. Чудово просте і смачне блюдо, Дивіться самі! опис приготування: Курячі стегна — це ідеальний продукт для багатьох страв. Їх можна запікати, смажити, гасити...

Смажені хрусткі курячі стегенця

Смажені хрусткі курячі стегенця

Цей рецепт - спеціально для любителів хрусткої смаженої курочки! Скоринка не втратить властивості навіть на другий день, а м'ясо залишиться соковитим і дуже ніжним. те, що потрібно для смачного обіду або вечері! опис приготування: Головний секрет того, як приготувати смажені хрусткі курячі сте...

Смажені курячі стегенця

Смажені курячі стегенця

Цей рецепт приготування смажених курячих стегенець відмінно підійде для тих, хто любить здорову їжу і при цьому намагається її зробити по-справжньому смачною. Саме той випадок! Смачно і корисно! опис приготування: Я довго ламала голову, як приготувати смажені курячі стегенця так, щоб і домашні...