Рецепт Смажений стейк із зеленою квасолею і рисом

Рецепт Смажений стейк із зеленою квасолею і рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування смаженої стейка з яловичини з зеленою квасолею, рисом і паприкою.

опис приготування:

Розігріти духовку до 120 градусів. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, накрити кришкою і відкласти в сторону.

В одній мисці збити яйця, а в інший змішати 1 склянка борошна з паприкою. приправити яйця, суміш борошна і стейки сіллю і перцем. Обваляти кожен стейк в борошні, потім зануритися в яєчну суміш, дозволити лишків стекти, а потім знову обваляти в борошні.

У великій чавунній сковороді нагріти 1/4 чашки масла на середньому вогні. Готувати стейки до золотистої скоринки від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти на аркуші для випічки і поставити в духовку, щоб зберегти їх теплими.

вилити все, крім 1 столової ложки масла з сковороди. Додати решту чайну ложку борошна, готувати, помішуючи, до золотистого кольору, близько 30 секунд. Поступово додати молоко, збиваючи. Підвищити температуру і варити, поки маса не загусне, від 4 до 5 хвилин. Приправити соус сіллю і перцем. Накрити кришкою і відкласти в сторону.

У середній сковороді нагріти залишилася чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості, близько 4 хвилин. Додати зелену квасолю і 1/3 склянки води, накрити кришкою і варити, поки квасоля не стане яскраво-зеленої, від 1 до 2 хвилин. Прибрати кришку і продовжувати варити, поки квасоля не буде готова, а цибуля не стане коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин.

Розігріти соус і додати трохи молока, якщо це необхідно. Подавати стейки з зеленою квасолею, рисом і соусом.


  • дліннозерненого білого рису— 1 Склянка
  • великих яйця— 2 штуки
  • борошна— 1 Склянка
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • яловичих стейка— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • невелика цибулина— 1 штука
  • зеленої квасолі— 330 грам
Розігріти духовку до 120 градусів. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці, накрити кришкою і відкласти в сторону.

В одній мисці збити яйця, а в інший змішати 1 склянка борошна з паприкою. приправити яйця, суміш борошна і стейки сіллю і перцем. Обваляти кожен стейк в борошні, потім зануритися в яєчну суміш, дозволити лишків стекти, а потім знову обваляти в борошні.

У великій чавунній сковороді нагріти 1/4 чашки масла на середньому вогні. Готувати стейки до золотистої скоринки від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти на аркуші для випічки і поставити в духовку, щоб зберегти їх теплими.

вилити все, крім 1 столової ложки масла з сковороди. Додати решту чайну ложку борошна, готувати, помішуючи, до золотистого кольору, близько 30 секунд. Поступово додати молоко, збиваючи. Підвищити температуру і варити, поки маса не загусне, від 4 до 5 хвилин. Приправити соус сіллю і перцем. Накрити кришкою і відкласти в сторону.

У середній сковороді нагріти залишилася чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якості, близько 4 хвилин. Додати зелену квасолю і 1/3 склянки води, накрити кришкою і варити, поки квасоля не стане яскраво-зеленої, від 1 до 2 хвилин. Прибрати кришку і продовжувати варити, поки квасоля не буде готова, а цибуля не стане коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин.

Розігріти соус і додати трохи молока, якщо це необхідно. Подавати стейки з зеленою квасолею, рисом і соусом.


Подібні рецепти

Паста з картоплею і зеленою квасолею

Холодець з півня

Простий рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею і картоплею. опис приготування: Очистити і нарізати картоплю на кубики 2,5х2,5 см. Викласти картоплю замість у велику каструлю, залити водою т довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасти або інших коротких трубчастих...

Смажений стейк

Смажений стейк

Простий рецепт приготування смаженого стейка з покроковими фотографіями. американська кухня. кількість порцій: 4 яловичина— 450 грам сіль— 1 штука кмин— 1 штука чорний перець— 1 штука koriandr— 1 штука яйця— 2 штуки вода— 2 Ст. ложки Наріжте м'ясо поперек волокон. Відбийте кожен шмат...

Пакора з зеленою цибулею

Пакора з зеленою цибулею

Pakora — індійське блюдо, яке з санскриту перекладається як цибуля в пікантному клярі. Пакора з зеленою цибулею підійде як для вегетаріанців, так і для тих, хто дотримується посту. опис приготування: Індійська кухня унікальна тим, що поєднує в собі багату палітру смаків. Тому гостро-солону пак...

Новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою цибулею

Новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою цибулею

Новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою цибулею готується шарами і виглядає дуже красиво завдяки незвичайній подачі. Всі представлені інгредієнти в цьому салаті поєднуються ідеально! опис приготування: смачний, ситний і красивий новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою циб...

Пельмені з сиром і зеленою цибулею

Пельмені з сиром і зеленою цибулею

Рецепт приготування пельменів з начинкою з сиру, варених яєць і зеленої цибулі. опис приготування: Крім класичних пельменів з м'ясом, я люблю пельмені з несолодкої сирною начинкою. Тісто я готую класичне, як на все пельмені, на основі води. Для начинки змішую зелена цибуля, сир, яйця, вершкове...