Рецепт Пельмені з сиром і зеленою цибулею

Рецепт Пельмені з сиром і зеленою цибулею
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування пельменів з начинкою з сиру, варених яєць і зеленої цибулі.

опис приготування:

Крім класичних пельменів з м'ясом, я люблю пельмені з несолодкої сирною начинкою. Тісто я готую класичне, як на все пельмені, на основі води. Для начинки змішую зелена цибуля, сир, яйця, вершкове масло і виходить вона дуже соковитою! Подаю я такі пельмені з розтопленим вершковим маслом або сметаною. Давайте готувати!


  • пшеничного борошна— 380 грам(тісто)
  • яйця— 1/2 штуки(тісто)
  • води— 140 мілілітрів(тісто)
  • солі— 1 грам(тісто)
  • зеленого лука— 500 грам(фарш)
  • варених яєць— 5 штук(фарш)
  • сиру— 400 грам(фарш)
  • яйця— 1/2 штуки(фарш)
  • вершкового масла— 25 грам(фарш)
  • сіль— За смаком(фарш)
  • вершкового масла— 25 грам(для подачі на стіл)
  • сметани— 125 грам(для подачі на стіл)
1 Просійте борошно в миску. Додати яйця, воду, сіль і замісити круте тісто. Накрийте тісто серветкою і дайте постояти близько 30-40 хвилин, щоб тісто стало еластичним.

2 Тим часом приготуйте начинку. Наріжте зелену цибулю і змішайте з подрібненими вареними яйцями. Сир протріть через сито і змішайте з сирим яйцем. Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Додайте розтоплене вершкове масло і сіль, знову добре перемішайте.

3 Розріжте тісто на шматки, розкачайте кожен шматок в тонкий корж. Викладіть начинку в центр і защипніть краю, формуючи пельмешек.

4 Варіть пельмені в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин.

5 Готові пельмені полийте розтопленим вершковим маслом або сметаною і відразу ж подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою цибулею

Деруни з сиром і зеленою цибулею

Новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою цибулею готується шарами і виглядає дуже красиво завдяки незвичайній подачі. Всі представлені інгредієнти в цьому салаті поєднуються ідеально! опис приготування: смачний, ситний і красивий новорічний салат з шинкою, грибами, сиром, зеленою циб...

Пакора з зеленою цибулею

Пакора з зеленою цибулею

Pakora — індійське блюдо, яке з санскриту перекладається як цибуля в пікантному клярі. Пакора з зеленою цибулею підійде як для вегетаріанців, так і для тих, хто дотримується посту. опис приготування: Індійська кухня унікальна тим, що поєднує в собі багату палітру смаків. Тому гостро-солону пак...

Пельмені з сиром

Пельмені з сиром

На перший погляд пельмені — це досить примітивна їжа, яку зазвичай готують, коли часу вже зовсім немає. Але з цим рецептом ми приготуємо з них відмінне, смачне і ситне блюдо. опис приготування: думаю, я буду права, якщо припущу, що будь-яка, навіть найкраща господиня, час від часу готує для св...

Пельмені з сиром і м'ясом

Пельмені з сиром і м'ясом

Сьогодні хочу поділитися рецептом пельменів, але не звичним рецептом, а з маленьким зміною. У фарш я додала сир. Сир взяла з вираженим, солоноватым вкусом, що страви додало новий смак. опис приготування: Приділіть увагу фаршу, він не повинен бути рідким. Також ви можете додати кілька сортів си...

Пельмені з щуки з салом

Пельмені з щуки з салом

Пельмені з щуки з салом — це дуже крутий рецепт, який я підгляділа в інтернеті. У мене було дуже багато щуки і я вже не знала куди її подіти, мені пощастило, я знайшла цей чарівний рецепт. ділюся! опис приготування: Приготувати пельмені з щуки з салом самому, в домашніх умовах дуже легко. Я пр...