Рецепт Паста-салат з запеченими овочами

Рецепт Паста-салат з запеченими овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Салати з овочів і пасти вже давно перестали бути дивиною. Вони виходять досить незвичайними, соковитими і ситними. Їх можна подавати не тільки в якості салатів, але і як гарнір до м'яса або риби.

опис приготування:

Для цієї страви можна використовувати будь-яку пасту. Форма на смак ніяк не вплине. головне, щоб макарони були з твердих сортів пшениці. Будьте уважні, не переварите пасту, інакше вона буде розпадатися в тарілці. Щоб дізнатися, як приготувати пасту-салат з запеченими овочами, прочитайте цей рецепт.

  • помідори— 2 штуки
  • баклажани— 1 штука
  • Cukini— 1/2 штуки
  • лук білий— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука(червоний)
  • Перець болгарський— 1 штука(жовтий)
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • перець, сіль— За смаком
  • макаронні вироби— 250 грам(фарфалле)
  • помідори протерті— 150 грам(passata )
  • часник— 1 зубчик
  • Оливкова олія— 2,5 Ст. ложки(Extra Virgin, для соусу)
  • орегано сушений— 1 щіпка
Паста-салат з запеченими овочами - фото крок 1 Ретельно вимийте овочі. томати, баклажан і цукіні проколіть в декількох місцях. Білий цибулю очистіть і наріжте навхрест до половини. Змастіть всі овочі оливковою олією, викладіть їх в форму для запікання. Духовку розігрійте до двохсот двадцяти градусів, запікайте овочі п'ятдесят хвилин.

Паста-салат з запеченими овочами - фото крок 2 Фарфале відваріть в підсоленій воді так, як це зазначено на упаковці, до стану аль-денте. воду злийте, відкиньте пасту на друшляк, потім заправте оливковою олією.

Паста-салат з запеченими овочами - фото крок 3 Тепер вам необхідно приготувати соус-заправку. Для цього викладіть в чашу блендера протерті помідори, очищений зубчик часнику, додайте орегано і влийте рослинне масло. Збийте все до однорідності.

Паста-салат з запеченими овочами - фото крок 4 Дістаньте з духовки запечені овочі, накрийте їх фольгою, дайте охолонути. Потім очистіть їх і наріжте однаковими за розміром шматочками.

Паста-салат з запеченими овочами - фото крок 5 Викладіть нарізані овочі до остигнула пасті, заправте все соусом, ретельно перемішайте і розкладіть по тарілках. Подавайте салат з пастою до столу.

Подібні рецепти

Паста з запеченими помідорами і спаржею

Багет з запеченими овочами

Рецепт приготування пасти «бантики» з запеченими помідорами чері, кедровими горіхами, спаржею, часником, базиліком, лимонним перцем і сиром Пармезан. опис приготування: Прекрасне поєднання пасти, kedrovиh Горішки, спаржі, сиру і помідорів робить це блюдо неймовірно смачним. помідорів чері— 1...

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — думаю, назва страви досить змістовне і не потребує додаткових описах Просто і смачно! опис приготування: Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — це абсолютно новий погляд на бутерброди я...

Печиво з запеченими каштанами

Печиво з запеченими каштанами

Рецепт приготування печива з запеченими каштанами, мускатним горіхом і цукровою пудрою. опис приготування: Це незвичайне печиво стане родзинкою вашого свята. каштанов— 450 грам ванільного екстракту— 2 чайних ложки меленої кориці— 1/4 чайних ложки мускатного горіха— 1-2 Щепоток солі— 1/8 чайн...

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Рецепт приготування пасти з помідорами, сквош червоною цибулею, часником і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділити сквош, помідори, цибуля і часник між двома великими листами для випічки. Полити маслом і приправити сіллю і перцем, перемішати. Випікати до...

Паста з креветками, сиром і овочами

Паста з креветками, сиром і овочами

Рецепт приготування італійської пасти пенне з креветками, спаржею, квасолею, сиром фета і м'ятою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити 5 хвилин пасту до готовності. Додати спаржу, готувати 3 хвилини. Додати креветки і квасоля, готувати 2 хвилини. Відкласт...