Рецепт Печеня з устрицями та ікрою

Рецепт Печеня з устрицями та ікрою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт печеня з устрицями — приготування печені з устриць, лука, картоплі, вершків, вершкового сиру маскарпоне і червоної ікри. Дуже смачне блюдо яке можна спробувати в італійських ресторанах.

опис приготування:

Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, 1 хвилину. Додати цибулю-порей, готувати, помішуючи, до м'якості, близько 2 хвилин. Додати 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю.

Додати картоплю і варити, помішуючи, 5 хвилин. Потім додати устричний соус, суміш масла і оцту, і вершки. Варити на повільному вогні, поки картопля не стане м'яким, від 8 до 10 хвилин. Додати устриці і обережно кип'ятити на повільному вогні, від 3 до 5 хвилин.

Зняти з вогню. Додати маскарпоне, приправити сіллю і перцем. Розділити блюдо між тарілками. Додати в кожну порцію сметану і 1 чайну ложку червоної ікри. Смачного!


  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • Порт-salotų— 1 1/2 чайних ложки
  • цибуля-пористий— 1 штука(білі і світло-зелені частини, нарізані соломкою)
  • сіль і мелений білий перець— — За смаком
  • картопля— 1 штука(средний красный )
  • жирних вершків— 1 Склянка
  • сыра маскарпоне— 3 Ст. ложки
  • крем— — За смаком
  • червоної ікри— 4 чайних ложки
  • устричний соус— 1/3 склянки
Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, 1 хвилину. Додати цибулю-порей, готувати, помішуючи, до м'якості, близько 2 хвилин. Додати 1 чайну ложку солі і 1/4 чайної ложки перцю.

Додати картоплю і варити, помішуючи, 5 хвилин. Потім додати устричний соус, суміш масла і оцту, і вершки. Варити на повільному вогні, поки картопля не стане м'яким, від 8 до 10 хвилин. Додати устриці і обережно кип'ятити на повільному вогні, від 3 до 5 хвилин.

Зняти з вогню. Додати маскарпоне, приправити сіллю і перцем. Розділити блюдо між тарілками. Додати в кожну порцію сметану і 1 чайну ложку червоної ікри. Смачного!


Подібні рецепти

Смажений з устрицями і овочами

Суха ковбаса в домашніх умовах

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...

Новорічні рулетики з ікрою

Новорічні рулетики з ікрою

Пора вже збирати рецепти і цікаві ідеї для Новорічного столу! І який же Новий рік без червоної ікри? Баночку ікри раз на рік можна собі дозволити! І ось рецепт простий закуски з додаванням ікри! опис приготування: Такі рулетики необов'язково заповнювати саме яєчним салатом: ви цілком можете пр...

Паста з червоною рибою і червоною ікрою

Паста з червоною рибою і червоною ікрою

Хочете приготувати просте, але розкішне блюдо? Паста з червоною рибою і червоною ікрою — то, що вам потрібно. Менше півгодини старань — і дійсно розкішне блюдо у вас в тарілці. опис приготування: існує стереотип, що розкішні і витончені страви — це лише якісь дуже складні в приготуванні деліка...

Перепелині яйця, фаршировані ікрою

Перепелині яйця, фаршировані ікрою

Перепелині яйця, фаршировані ікрою — неймовірно ефектна, красива і смачна закуска для святкового столу. Особливо органічно ця закуска буде виглядати на новорічному застіллі. опис приготування: якщо роздумуєте, яку закуску приготувати на Новий рік, рекомендую звернути увагу на простий рецепт пе...

Печеня з сочевиці, помідорів і картоплі

Печеня з сочевиці, помідорів і картоплі

Рецепт приготування ароматного печені з сочевиці, помідорів, солодкої картоплі, цвітної капусти, лука і порошку каррі. опис приготування: У сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості, близько 7 хвилин. Додати порошок каррі, смажити, по...