Рецепт Паста з куркою і м'ятним вершковим соусом

Рецепт Паста з куркою і м'ятним вершковим соусом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування пасти з курячими грудками і соусом з білого вина, вершків,, м'яти, чебрець, лимонної цедри і меду.

опис приготування:

Нарізати курячі грудки кубиками. нагріти 4 літра солоної води у великій каструлі. Поки вода нагрівається, приготувати курку. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на середньому вогні. Приправити шматочки курки сіллю і меленим чорним перцем. Викласти шматочки курки в сковороду. Смажити до коричневого кольору з кожного боку. Викласти на паперові рушники.

Додати в каструлю біле вино і курячий бульйон. варити, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додати вершки, м'яту, чебрець, лимонну цедру, мідь, сіль і оцет. варити, поки соус не зменшиться в півтора рази.

Коли вода закипить, додати пасту і варити до готовності. Коли паста буде готова, злити воду і додати вершковий соус. перемішати. Додати курку. Приправити сіллю і перцем за смаком. Прикрасити м'ятою і чебрецем. Подавати відразу ж.


  • пасты Лингвини или Феттучини— 450 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • курячих грудок— 550 грам
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • сухого білого вина— 1/2 склянки
  • жирних вершків— 5.5 склянки
  • свіжої м'яти— 2 Ст. ложки
  • свіжого чебрецю— 5.5 Ст. ложки
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • меду— 2 чайних ложки
  • оцту— 1 Чайна ложка
Нарізати курячі грудки кубиками. нагріти 4 літра солоної води у великій каструлі. Поки вода нагрівається, приготувати курку. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на середньому вогні. Приправити шматочки курки сіллю і меленим чорним перцем. Викласти шматочки курки в сковороду. Смажити до коричневого кольору з кожного боку. Викласти на паперові рушники.

Додати в каструлю біле вино і курячий бульйон. варити, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додати вершки, м'яту, чебрець, лимонну цедру, мідь, сіль і оцет. варити, поки соус не зменшиться в півтора рази.

Коли вода закипить, додати пасту і варити до готовності. Коли паста буде готова, злити воду і додати вершковий соус. перемішати. Додати курку. Приправити сіллю і перцем за смаком. Прикрасити м'ятою і чебрецем. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Паста з вершковим соусом

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятним вершковим соусом wineglass.com.ua') as relev FROM l...' at line 1

Італійська паста- це блюдо на століття. У цьому рецепті не буде традиційного м'яса. Тільки паста і вершковий соус. Загальну картину доповнять соковиті томати і спеції, вони зроблять пасту ароматної і смачної! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пасти з вершковим соусом....

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Горіхові тістечка з вершковим соусом

Горіхові тістечка з вершковим соусом

Рецепт приготування тістечок з волоськими горіхами, шоколадними чіпсами і соусом з вершків, кленового і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Горіхові тістечка з вершковою карамеллю ідеально подавати з кулькою ванільного морозива. для тістечок:борошна— 3 склянки солі— 1/4 чайних ложки р...

Індичка під вершковим соусом

Індичка під вершковим соусом

Приготувати таку страву і легко, і складно одночасно. З одного боку можна просто обажаріть м'ясо, але воно може вийти сухим, пересушенным. Щоб м'ясо вдалося, його слід готувати в соусі. опис приготування: Для того, щоб ваш вершковий соус не згорнувся, з 200 мл. вершків додайте 3-4 ст. ложки см...

Смажена курка з вершковим соусом

Смажена курка з вершковим соусом

Рецепт приготування смаженої курки з вершковим соусом, який надає страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У середній мисці, збити 1 / 2 склянки молока і яйця. У зачиненій поліетиленовому пакеті, змішати борошно, часникову сіль, паприка, перець і приправу для птиці. Поклас...