Рецепт Паста з куркою і м'ятним вершковим соусом
![Рецепт Паста з куркою і м'ятним вершковим соусом](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_kuricei_i_myatnim_slivochnim_sousom-11074.webp)
Рецепт приготування пасти з курячими грудками і соусом з білого вина, вершків,, м'яти, чебрець, лимонної цедри і меду.
опис приготування:
Нарізати курячі грудки кубиками. нагріти 4 літра солоної води у великій каструлі. Поки вода нагрівається, приготувати курку. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на середньому вогні. Приправити шматочки курки сіллю і меленим чорним перцем. Викласти шматочки курки в сковороду. Смажити до коричневого кольору з кожного боку. Викласти на паперові рушники.
Додати в каструлю біле вино і курячий бульйон. варити, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додати вершки, м'яту, чебрець, лимонну цедру, мідь, сіль і оцет. варити, поки соус не зменшиться в півтора рази.
Коли вода закипить, додати пасту і варити до готовності. Коли паста буде готова, злити воду і додати вершковий соус. перемішати. Додати курку. Приправити сіллю і перцем за смаком. Прикрасити м'ятою і чебрецем. Подавати відразу ж.
- пасты Лингвини или Феттучини— 450 грам
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- курячих грудок— 550 грам
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- сухого білого вина— 1/2 склянки
- жирних вершків— 5.5 склянки
- свіжої м'яти— 2 Ст. ложки
- свіжого чебрецю— 5.5 Ст. ложки
- лимонної цедри— 1 Чайна ложка
- меду— 2 чайних ложки
- оцту— 1 Чайна ложка
Додати в каструлю біле вино і курячий бульйон. варити, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додати вершки, м'яту, чебрець, лимонну цедру, мідь, сіль і оцет. варити, поки соус не зменшиться в півтора рази.
Коли вода закипить, додати пасту і варити до готовності. Коли паста буде готова, злити воду і додати вершковий соус. перемішати. Додати курку. Приправити сіллю і перцем за смаком. Прикрасити м'ятою і чебрецем. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
![Паста з вершковим соусом](https://kuhari.com.ua/img/pasta_so_slivochnim_sousom-113417.webp)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятним вершковим соусом wineglass.com.ua') as relev FROM l...' at line 1
Італійська паста- це блюдо на століття. У цьому рецепті не буде традиційного м'яса. Тільки паста і вершковий соус. Загальну картину доповнять соковиті томати і спеції, вони зроблять пасту ароматної і смачної! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пасти з вершковим соусом....
![Капуста брокколі під вершковим соусом](https://kuhari.com.ua/img/kapusta_brokkoli_pod_slivochnim_sousom-309751.webp)
Капуста брокколі під вершковим соусом
брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....
![Горіхові тістечка з вершковим соусом](https://kuhari.com.ua/img/orehovie_pirojnie_so_slivochnim_sousom-17741.webp)
Горіхові тістечка з вершковим соусом
Рецепт приготування тістечок з волоськими горіхами, шоколадними чіпсами і соусом з вершків, кленового і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Горіхові тістечка з вершковою карамеллю ідеально подавати з кулькою ванільного морозива. для тістечок:борошна— 3 склянки солі— 1/4 чайних ложки р...
![Індичка під вершковим соусом](https://kuhari.com.ua/img/indeika_pod_slivochnim_sousom-279725.webp)
Індичка під вершковим соусом
Приготувати таку страву і легко, і складно одночасно. З одного боку можна просто обажаріть м'ясо, але воно може вийти сухим, пересушенным. Щоб м'ясо вдалося, його слід готувати в соусі. опис приготування: Для того, щоб ваш вершковий соус не згорнувся, з 200 мл. вершків додайте 3-4 ст. ложки см...
![Смажена курка з вершковим соусом](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_so_slivochnim_sousom-49837.webp)
Смажена курка з вершковим соусом
Рецепт приготування смаженої курки з вершковим соусом, який надає страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У середній мисці, збити 1 / 2 склянки молока і яйця. У зачиненій поліетиленовому пакеті, змішати борошно, часникову сіль, паприка, перець і приправу для птиці. Поклас...