Рецепт Персики, фаршировані куркою

Рецепт Персики, фаршировані куркою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 45 хв.
На святковий стіл пропоную блюдо ізперсіков, фаршированих куркою. Це дуже оригінальна за смаком закуска, яка обов'язково викличе захват гостей.

опис приготування:

Всім любителям пікантного поєднання солодких ноток з м'ясом це блюдо варто спробувати. Начинка готується досить швидко, так що зробити персики, фаршировані куркою в домашніх умовах, можна для раптово заглянули гостей.

  • консервовані персики— 6-8 штук(половинок)
  • Куряче філе— 250 грам
  • сир— 100 грам
  • гриби— 100 грам(по бажанню)
  • цибулина— 0.5 штуки
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
персики, фаршировані куркою - фото крок 1 1. Для приготування страви необхідно відварне філе або стегенце. Його потрібно вимити і відправити в невелику каструлю. Залити водою і відварити до готовності. Перед вами весь набір необхідних інгредієнтів.

персики, фаршировані куркою - фото крок 2 2. Відварене філе остудити добре (стегенце відокремити не тільки від кісточок, але і від шкірки) і нарізати невеликими кубиками.

персики, фаршировані куркою - фото крок 3 3. Натерти на тертці твердий сир. В рецепт приготування персиків, фаршированих куркою краще використовувати солоний сир, щоб доповнити смак філе.

персики, фаршировані куркою - фото крок 4 4. Ще один необов'язковий, але вельми вдалий інгредієнт — це грибочки. Їх потрібно вимити, обсушити й подрібнити.

персики, фаршировані куркою - фото крок 5 5. На сковороду налити трохи рослинного масла. Подрібнити цибулину і відправити обсмажувати до прозорості. Додати гриби, посолити і поперчити за смаком. Смажити до готовності.

персики, фаршировані куркою - фото крок 6 6. Тим часом можна зайнятися персиками. Акуратно зробити надрізи і маленькою ложкою дістати серединку, щоб поглиблення стало трішки більше.

персики, фаршировані куркою - фото крок 7 7. Вирізану м'якоть також використовувати в начинку. Обсмажені грибочки остудити і додати до курки. перемішати, при бажанні посолити і поперчіть.Чтоби персики, фаршировані куркою в домашніх умовах не були сухими, в начинку можна додати трохи сиропу з банки з персиками.

персики, фаршировані куркою - фото крок 8 8. Останній етап — це помістити начинку в персики. Зверху можна прикрасити свіжою зеленню, наприклад. От і все, блюдо готове до подачі.

Подібні рецепти

Персики з корицею і мигдалем

Персики фаршировані сиром з мигдальним горіхом

Рецепт приготування десерту з персиків з морозивом і соусом з вівсяних пластівців, кориці і мигдалю. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці збити разом борошно, вівсяні пластівці, цукор, корицю і сіль. Додати масло і воду. Суміш повинна нагадувати мокрий пісок. Д...

Кальмари, фаршировані куркою і грибами

Кальмари, фаршировані куркою і грибами

Часом саме в поєднанні непоєднуваного народжується ідеальний смак, наприклад, нафарширований кальмара куркою і грибами, ми отримаємо чудове блюдо, яке ми будемо подавати під ароматним соусом. опис приготування: Мало хто ризикують об'єднувати в одній страві морські продукти і м'ясо, більшість г...

Патисони, фаршировані куркою

Патисони, фаршировані куркою

Це гарне блюдо дуже нагадує фаршировані кабачки або баклажани, з тією лише різницею, що фарширувати ми будемо патисони. Начинка з курячого фаршу та овочів робить блюдо соковитим і апетитним! опис приготування: Це класичний рецепт приготування патисонів, фаршированих куркою. Вам будуть потрібні...

Смажені фаршировані печериці

Смажені фаршировані печериці

Пропоную на замітку оригінальний варіант закуски на святковий стіл. Такі смажені фаршировані печериці в домашніх умовах викличуть справжнє захоплення гурмана у всіх, хто їх спробує. опис приготування: Цей неймовірно смачний рецепт приготування смажених фаршированих печериць — знахідка для люби...

Кабачки, фаршировані курячим фаршем

Кабачки, фаршировані курячим фаршем

Кожна господиня знає безліч рецептів з кабачків. цей овоч — частий гість на наших кухнях. Тому хочу поділитися рецептом моєї мами - фаршированими кабачками. Сподіваюся вам сподобається. опис приготування: З кабачків робимо своєрідні мисочки, з інших інгредієнтів робимо начинку, обсмажуючи на с...