Рецепт Овочі з рисом і спеціями

Рецепт Овочі з рисом і спеціями
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування помідорів, картоплі і цвітної капусти з білим рисом, імбиром і ченоком.

опис приготування:

У кухонному комбайні зробити пюре з імбиру і часнику з 1 / 4 чашки води.

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати насіння гірчиці і кмину і варити до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати пюре з імбиру і часнику, зменшити вогонь і варити, поки більша частина рідини не випарується, від 5 до 7 хвилин. Додати помідори і варити близько 3 хвилин. Додати картоплю і 3 1 / 2 склянки води, приправить 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю.

Збільшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 12 хвилин. Додати кольорову капусту і бамию, частково накрити кришкою і варити до м'якості, від 9 до 10 хвилин. Подавати овочі з рисом.

  • свіжого імбиру— 1 штука
  • зубчиків часнику— 5 штук
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • насіння гірчиці— 1 Чайна ложка
  • насіння кмину— 1 Чайна ложка
  • великі помідори— 2 штуки
  • середніх картоплі— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • головка цвітної капусти— 1 штука
  • ʙamii— 220 грам
У кухонному комбайні зробити пюре з імбиру і часнику з 1 / 4 чашки води.

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати насіння гірчиці і кмину і варити до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати пюре з імбиру і часнику, зменшити вогонь і варити, поки більша частина рідини не випарується, від 5 до 7 хвилин. Додати помідори і варити близько 3 хвилин. Додати картоплю і 3 1 / 2 склянки води, приправить 1 чайною ложкою солі і 1/4 чайної ложки перцю.

Збільшити вогонь і варити, поки картопля не стане м'яким, близько 12 хвилин. Додати кольорову капусту і бамию, частково накрити кришкою і варити до м'якості, від 9 до 10 хвилин. Подавати овочі з рисом.

Подібні рецепти

Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Свинина зі спеціями в пароварці

Рецепт приготування смаженої болгарського перцю з цибулею, паприка, shafranom, червоним перцем, маслинами і м'ятою. опис приготування: розігріти духовку. Випікати болгарський перець до шкірки коричневого кольору, близько 20 хвилин. Викласти в миску, накрити рушником або поліетиленовою плівкою....

Смажений в духовці картопля зі спеціями

Смажений в духовці картопля зі спеціями

Смажений в духовці картопля зі спеціями — дуже простий у приготуванні, але дуже оригінальний гарнір. Раджу спробувати прямо сьогодні — вам сподобається! опис приготування: Я помітив, що дуже багато непрофесійні кулінари допускають важливу помилку — вони завжди головну увагу приділяють основної...

Оливкова олія зі спеціями

Оливкова олія зі спеціями

Я на кухні завжди тримаю спеціальне оливкова олія зі спеціями. І якщо готую салат, та й інші страви, то у мене завжди під рукою корисне і ароматне масло, яке не вимагає додавання спецій. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати оливкову олію зі спеціями. Маючи на кухні таку ...

Відбивні з ягняти зі спеціями

Відбивні з ягняти зі спеціями

Курка і свинина - це звичне для нас м'ясо, а ось ягня - це інша справа. Багато хто знає про шашлик з ягняти. А що ще? Розповідаю про рецепт, як приготувати відбивні з ягняти зі спеціями. опис приготування: Ціна ягняти (баранини) набагато вище, ніж звичних нам птиці, свинини або яловичини, тому...

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді, — корисне, смачне вегетаріанське блюдо. Блюдо виглядає естетично і на смак чудово, його можна подати як гарнір. опис приготування: Овочі, смажені на сковороді з даного рецептом готуються дуже просто і недовго. Нічого особливого в приготуванні немає, крім однієї фіш...