Рецепт Оригінальна мигдальне печиво

Рецепт Оригінальна мигдальне печиво
Час приготування: 30 хв.
Пропоную спробувати смачне і оригінально оформлене печиво. Таке печиво можна піднести в подарунок або подати гостям до чаю.

кількість порцій: 18
  • вершкове масло— 200 грам
  • цукрова пудра— 150 грам
  • яйце— 2 штуки
  • мука— 2 склянки
  • розпушувач тіста— 2 чайних ложки
  • мигдаль— 50 грам(мелений)
  • шоколад темний— 100 грам
Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 1 М'яке масло розтерти з цукровою пудрою.

Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 2 ввести 2 маленьких яйця.

Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 3 Мигдаль очистити від шкірки і подрібнити в пудру. Додати в яєчно-масляну масу.

Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 4 В останню чергу ввести розпушувач і борошно. замісити м'яке, еластичне тісто. Для зручності тісто поділити на 3 частини. Кожну частину розкачати в тонку і довгу ковбаску.

Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 5 Нарізати брусочки приблизно по 7 см. Викласти на застелений пекарської папером деко. Випікати при t-180 * — 10 хвилин (я випікала довше, т. до. для 10 хвилин у мене печиво не пропеклося). По готовності печінкою дати охолонути.

Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 6 Шоколад розтопити в мікрохвильовці або на паровій бані

Оригінальна мигдальне печиво - фото крок 7 Кожну печінку вмочити в шоколад і нанести візерунок за допомогою корнетика. Дать застыть шоколаду.
Смачного!

Подібні рецепти

Печиво мигдальне з кремом

Морквяний пиріг на кефірі

Рецепт приготування печива з мигдальним горіхом і малиною. опис приготування: Збийте білки з цукром до утворення піни, після чого обережно додайте мигдаль, ванільну есенцію і цукрову пудру. Всі інгредієнти ретельно перемішуються між собою. Тісто кладеться в кондитерський мішок і відкидають на ...

Оригінальна глазунья

Оригінальна глазунья

вже доведено, що яйця не підвищують холестерину. Приготуйте смачні бутерброди з яйцями на ранок, адже в них так багато вітамінів! опис приготування: зробити тости. Склянкою посередині кожного тосту видавити коло. Покласти їх на гарячу, змащену маслом сковороду. У отримані отвори обережно влити...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...