Рецепт Опади у вигляді фрикадельок
Хочете порадувати сім'ю смачним і яскравим обідом? Пропоную приготувати фрикадельки (майбутній, прямо як в мультфільмі)! Дуже просте і ситне блюдо, там і овочі, і м'ясо… приступимо!
опис приготування:
Для фрикадельок я вибрала куряче м'ясо, але можна взяти також шматочок свинини або, скажімо, філе індички.
Овочевий мікс теж може бути сезонним, я часто користуюся розмороженими овочами. Це дуже зручно, потрібно відразу з морозилки кинути їх в гаряче масло і обсмажити до потрібного стану (або протушкувати). Мал знадобиться тільки довгий. А ось бульйон візьміть м'ясний або овочевий. Можна замінити просто водою. почнемо!
- куряче філе— 600 грам
- паприка мелена— 0,5 чайних ложки
- яйце— 1 штука
- сіль, перець мелений— За смаком
- болгарський перець— 0,5 штуки(або паприки)
- горошок— 3-4 Ст. ложок
- кукурудза— 3-4 Ст. ложок(варена або консервована)
- Мал— 1 Склянка(довгозерний)
- бульйон— 2 склянки
- прованські трави— 0,5 чайних ложки
- панірувальні сухарі— 2 Ст. ложки
- рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
2. Куряче філе порізати на шматочки і перетворите в фарш зручним способом. додайте сіль, перець чорний мелений, перець molotuû, щіпку прованських трав.
3. У готовий фарш додайте яйце і панірувальні сухарі. перемішайте.
4. Фарш для фрикадельок готовий.
5. Вологими руками набирайте фарш по одній чайній ложці, катайте кульки.
6. Розігрійте рослинне масло, обсмажте фрикадельки на середньому вогні, постійно перемішуючи, щоб вони обсмажилися з усіх боків.
7. Готові фрикадельки зніміть зі сковороди, накрийте і залиште.
8. На пательні, де смажилися фрикадельки, обсмажте овочі (буквально пару хвилин), додайте рис (попередньо перебраний і промитий) і обсмажте все разом пару хвилин.
9. Залийте рис і овочі бульйоном, приправити сіллю, додайте прованських трав (щіпку) і накрийте сковороду кришкою. Томіть рис з овочами 15-20 хвилин (до повної готовності).
Подібні рецепти
Фарш для фрикадельок
Накриваючи новорічний стіл, кожна господиня намагається приготувати вишукану їжу, красиво її прикрасити і подати до столу так, щоб все виглядало багато, яскраво, цікаво і, звичайно ж, апетитно. опис приготування: Як приготувати м'ясну нарізку у вигляді ялинки? Не так вже й складно, але аналогі...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...
Печінка з рисом
Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...