Рецепт Оленіна в апельсиновому соусі
Традиційна страва Калабрії (регіон в Італії). шматочки оленини, приправлені зеленню і апельсиновою цедрою.
кількість порцій: 4
- оленина— 800 грам
- помідори— 400 грам
- свіжі гриби— 300 грам
- свиняче сало— 60 грам
- червоне вино— 600 грам
- петрушка— 50 грам
- кмин— 5 грам
- лавровий лист— 5 штук
- апельсинова цедра— 25 грам
- червоний перець— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
- вода— 500 грам
Змішати шматочки оленини з червоним вином, додати апельсинову цедру, лавровий лист, чебрець, перець, цибуля. Накрити кришкою і маринувати 6 годин.
Промити й нарізати гриби.
Обсмажити гриби в сковороді з невеликою кількістю свинячого сала і 3 ст. L. рослинної олії, додати сіль і готувати кілька хвилин.
В іншій сковороді обсмажити оленину в свинячому салі і рослинному маслі до коричневого кольору. Потім влити трохи маринаду і додати дрібно нарізану цибулю.
Перекладіть обсмажені гриби до оленини. Додайте нарізані помідори, свіжий чебрець, мелений перець і сіль.
залити воду, перемішати, накрити кришкою і продовжувати гасити на повільному вогні 1 час. Викласти м'ясо на блюдо, залити соусом і посипати зеленню. Так само можна покришити апельсиновою цедрою.
Подібні рецепти
Оленіна в брусничним соусом
любителям оленини, спробуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Помістити шматки оленини в дрібне блюдо для випічки і полити яблучним сидром, щоб покрити їх. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 2 годину. Дістаньте з страви і просушіть. Вилити яблучний сидр і скласти оленину назад в бл...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...
Печінка з рисом
Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...