Рецепт Оленіна в апельсиновому соусі

Рецепт Оленіна в апельсиновому соусі
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Традиційна страва Калабрії (регіон в Італії). шматочки оленини, приправлені зеленню і апельсиновою цедрою.

кількість порцій: 4
  • оленина— 800 грам
  • помідори— 400 грам
  • свіжі гриби— 300 грам
  • свиняче сало— 60 грам
  • червоне вино— 600 грам
  • петрушка— 50 грам
  • кмин— 5 грам
  • лавровий лист— 5 штук
  • апельсинова цедра— 25 грам
  • червоний перець— 1/4 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • вода— 500 грам
Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 1 Нарізати оленину на середні шматочки і покласти в миску.

Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 2 Змішати шматочки оленини з червоним вином, додати апельсинову цедру, лавровий лист, чебрець, перець, цибуля. Накрити кришкою і маринувати 6 годин.

Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 3 Промити й нарізати гриби.

Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 4 Обсмажити гриби в сковороді з невеликою кількістю свинячого сала і 3 ст. L. рослинної олії, додати сіль і готувати кілька хвилин.

Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 5 В іншій сковороді обсмажити оленину в свинячому салі і рослинному маслі до коричневого кольору. Потім влити трохи маринаду і додати дрібно нарізану цибулю.

Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 6 Перекладіть обсмажені гриби до оленини. Додайте нарізані помідори, свіжий чебрець, мелений перець і сіль.

Оленіна в апельсиновому соусі - фото крок 7 залити воду, перемішати, накрити кришкою і продовжувати гасити на повільному вогні 1 час. Викласти м'ясо на блюдо, залити соусом і посипати зеленню. Так само можна покришити апельсиновою цедрою.

Подібні рецепти

Оленіна гриль

Оленіна в брусничним соусом

любителям оленини, спробуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Помістити шматки оленини в дрібне блюдо для випічки і полити яблучним сидром, щоб покрити їх. Закрийте кришкою і поставте в холодильник на 2 годину. Дістаньте з страви і просушіть. Вилити яблучний сидр і скласти оленину назад в бл...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...