Рецепт Окунь річковий в духовці

Рецепт Окунь річковий в духовці
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 30 хв.
окунь — відмінна видобуток для будь-якого рибалки. Але тільки ось чистити і готувати його вже не так приємно. Хочу порадити вам відмінний рецепт, як приготувати окуня річкового в духовці.

опис приготування:

Основна принадність полягає в тому, що окуня немає необхідності очищати. Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати окуня річкового в духовці. Рибка виходить супер соковита і ароматна. До того ж не потребує гарнірі, оскільки овочів цілком достатньо для повноцінного обіду. Перед подачею ще дуже смачно змастити сметаною.

  • окунь великий— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • петрушка, базилік— 2 штуки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • спеції: сіль, перець, koriandr, запашні трави.  — За смаком
1 Окуня чистити не треба. Просто виріжте з нього хребет, попатраєте. Чи залишиться голова і хвіст.

2 Розітріть в ступці 0,5 немає. L. солі, коріандр і сухі ароматні трави (орегано, базилік тощо.), по кілька горошин чорного і запашного перцю. Посипте цією сумішшю окуня зсередини. Зубчик часнику подрібніть і натріть їм тушку.

3 Залиште рибу маринуватися на 20 хвилин.

4 Приготовим начинку. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте соломкою, помідори очистіть від шкірки і насіння, поріжте кубиками.

5 Обсмажте цибулю з морквою на оливковій олії в сковороді.

6 Додайте в сковороду помідори і тушкуйте під кришкою 5 хвилин.

7 Додайте подрібнену зелень і зніміть з вогню.

8 Наповніть цією начинкою черевце окуня. Зверху змастити його олією.

9 Щільно загорніть у фольгу. У кількох місцях зробіть проколи зубочисткою.

10 Запікайте рибу в духовці, розігрітій до 200 градусів протягом 20 хвилин.

11 Далі розкрийте фольгу і запікайте ще 20 хвилин, щоб утворилася скоринка.

12 Смачного!

Подібні рецепти

Смажений морський окунь

Морський окунь, запечений в духовці з овочами

Смажений морський окунь — блюдо досить просте, але в той же час вишукане. Морський окунь — риба корисна, містить багато вітамінів і мінералів, до того ж дуже легко готується. даю рецепт! опис приготування: смачно, швидко, красиво. Кожна господиня любить такі страви. Цей рецепт з такого розряду...

Окунь по-мексиканськи

Окунь по-мексиканськи

Рецепт страви з морепродуктів з прянощами по-мексиканськи опис приготування: Рибне філе слід трохи скропити лимонним соком, а потім посолити. Кубиками нарізаються цибулю, часник і солодкий перець. Те ж саме стосується і помідор, тільки їх попередньо слід очистити від шкірки. Всі овочі переміш...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...