Рецепт Окунь по-мексиканськи

Рецепт Окунь по-мексиканськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт страви з морепродуктів з прянощами по-мексиканськи

опис приготування:

Рибне філе слід трохи скропити лимонним соком, а потім посолити. Кубиками нарізаються цибулю, часник і солодкий перець. Те ж саме стосується і помідор, тільки їх попередньо слід очистити від шкірки.

Всі овочі перемішуються з дрібно нарізаним чилі, а потім пасерують на частини масла з додаванням лаврового листа. Після кладуться нарізані маслини, майоран, каперси і все солиться, змішалась і прогрівається.

Форма змазується маслом, і в неї вкладається філе, а зверху пасеровані овочі, які запікаються при помірній температурі духовки. Перед подачею блюдо посипається рубаним майораном.


  • філе морського окуня— 900 грам
  • сік лимонний— 2 Ст. ложки
  • перець солодкий— 1 штука
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • помідори— 5 штук
  • масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • маслини— 80 грам(без кісточок )
  • каперсами— 60 грам
  • перець чилі— 1/2 штуки
  • лавровий лист— 1 штука
  • майоран— 1 Чайна ложка
  • сіль— — За смаком
Рибне філе слід трохи скропити лимонним соком, а потім посолити. Кубиками нарізаються цибулю, часник і солодкий перець. Те ж саме стосується і помідор, тільки їх попередньо слід очистити від шкірки.

Всі овочі перемішуються з дрібно нарізаним чилі, а потім пасерують на частини масла з додаванням лаврового листа. Після кладуться нарізані маслини, майоран, каперси і все солиться, змішалась і прогрівається.

Форма змазується маслом, і в неї вкладається філе, а зверху пасеровані овочі, які запікаються при помірній температурі духовки. Перед подачею блюдо посипається рубаним майораном.


Подібні рецепти

Смажений морський окунь

Морський окунь у фользі

Смажений морський окунь — блюдо досить просте, але в той же час вишукане. Морський окунь — риба корисна, містить багато вітамінів і мінералів, до того ж дуже легко готується. даю рецепт! опис приготування: смачно, швидко, красиво. Кожна господиня любить такі страви. Цей рецепт з такого розряду...

Окунь річковий в духовці

Окунь річковий в духовці

окунь — відмінна видобуток для будь-якого рибалки. Але тільки ось чистити і готувати його вже не так приємно. Хочу порадити вам відмінний рецепт, як приготувати окуня річкового в духовці. опис приготування: Основна принадність полягає в тому, що окуня немає необхідності очищати. Пропоную вашій...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...