Рецепт М'ятна морозиво з шоколадом

Рецепт М'ятна морозиво з шоколадом
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Спробуйте самостійно приготувати морозиво з м'ятним смаком - це не так складно!


опис приготування:

1. м'яту промити, листочки відокремити від стеблинок і викласти на паперовий рушник.

2. У каструлю влийте молоко і вершки. Додайте м'яту і 60 г пісочний. Нагрівати на слабкому вогні, не доводячи до кипіння. помішувати.

3. Потім залишити каструлю на годину. Суміш повинна увібрати аромат м'яти.

4. Далі слід суміш процідити, позбутися від листочків, а потім знову нагріти, не доводячи до кипіння.

5. Жовтки розтерти з цукром, що залишився до білої піни.

6. У жовтки з цукром тонкою цівкою, помішуючи, влити гарячі м'ятні вершки.

7. Суміш знову повернути на вогонь і варити, помішуючи, до загустіння, не доводячи до кипіння, хвилин 15. Потім остудіть суміш на водяній бані і відправте в мороженицу.

Якщо у вас для виготовлення морозива немає, то суміш викладіть в миску, затягніть харчовою плівкою і охолодіть. кожен 20 хвилин суміш з морозилки перемішуйте. шматочки шоколаду можна додати до вже готового морозива.


  • вершки жирні— 500 мілілітрів
  • молоко— 250 мілілітрів
  • шоколад подрібнений— 100-150 грам(чипсы или кусочки)
  • цукор— 120 грам
  • м'ята свіжа— 70 грам
  • жовтки яєчні— 5 штук
1. м'яту промити, листочки відокремити від стеблинок і викласти на паперовий рушник.

2. У каструлю влийте молоко і вершки. Додайте м'яту і 60 г пісочний. Нагрівати на слабкому вогні, не доводячи до кипіння. помішувати.

3. Потім залишити каструлю на годину. Суміш повинна увібрати аромат м'яти.

4. Далі слід суміш процідити, позбутися від листочків, а потім знову нагріти, не доводячи до кипіння.

5. Жовтки розтерти з цукром, що залишився до білої піни.

6. У жовтки з цукром тонкою цівкою, помішуючи, влити гарячі м'ятні вершки.

7. Суміш знову повернути на вогонь і варити, помішуючи, до загустіння, не доводячи до кипіння, хвилин 15. Потім остудіть суміш на водяній бані і відправте в мороженицу.

Якщо у вас для виготовлення морозива немає, то суміш викладіть в миску, затягніть харчовою плівкою і охолодіть. кожен 20 хвилин суміш з морозилки перемішуйте. шматочки шоколаду можна додати до вже готового морозива.


Подібні рецепти

Печиво шоколадно-м'ятна

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятна морозиво з шоколадом wineglass.com.ua') as relev F...' at line 1

Серед усього розмаїття рецептів печива хочеться знайти цікаві варіанти, щоб порадувати своїх близьких. Для цього розповім, як приготувати печиво шоколадно-м'ятна: ароматне, смачне, солодке! опис приготування: Поєднання смаку і аромату м'яти з шоколадом є одним з найбільш апетитних і приємних. ...

М'ятно-ванільне вершкове морозиво

М'ятно-ванільне вершкове морозиво

Рецепт приготування морозива з молока, вершків, ванільного екстракту, яєчних жовтків і м'ятних цукерок. опис приготування: Використовуючи шоколадне печиво, ви можете зробити з цим морозивом солодкі сендвічі. молока навпіл з вершками— 3 склянки цукру— 2 склянки ванільного екстракту— 1 Чайна л...

М'ятно-шоколадне морозиво

М'ятно-шоколадне морозиво

Якщо ви коли-то насолоджувалися домашнім морозивом, то вам буде складно є магазинне. Відразу починаєш відчувати, що воно штучне, з незрозумілими добавками, не те що цей варіант. Спробуйте! опис приготування: Текстура десерту вийшла вершкова, тане і однорідна з солодкими вкрапленнями. Є невелик...

Горіховий торт-морозиво

Горіховий торт-морозиво

У дитинстві я обожнювала торти-морозиво. Навіть на День народження просила маму купувати його в доважок до головної випічці. А адже такі ласощі можна зробити і вдома. опис приготування: думаю, що все ласуни в будинку будуть вам вдячні за такий десерт. Адже в ньому є улюблена арахісова паста і ...

Іриски з шоколадом і мигдалем

Іриски з шоколадом і мигдалем

Рецепт приготування ірисок з мигдалем, ванільним екстрактом і шоколадом. опис приготування: Хрусткі іриски з мигдалем дуже сподобається дітям. світло-коричневого цукру— 270 грам води— 2 Ст. ложки світлого кукурудзяного сиропу— 1 Ст. ложка екстракту ванілі— 1 Чайна ложка соди— 1/4 чайних лож...