Рецепт М'ятно-ванільне вершкове морозиво

Рецепт М'ятно-ванільне вершкове морозиво
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.
Рецепт приготування морозива з молока, вершків, ванільного екстракту, яєчних жовтків і м'ятних цукерок.

опис приготування:

Використовуючи шоколадне печиво, ви можете зробити з цим морозивом солодкі сендвічі.

  • молока навпіл з вершками— 3 склянки
  • цукру— 2 склянки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • яєчних жовтків— 8 штук
  • густих вершків— 3 склянки
М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 1 1. Вилити молоко навпіл з вершками в важку каструлю. Додати цукор і перемішати. Довести суміш кипіння на слабкому вогні, періодично помішуючи.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 2 2. В окремій мисці міксером на середній швидкості збити яєчні жовтки до світло-жовтого кольору.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 3 3. Додати невелику кількість молочної суміші в жовтки (приблизно 2 склянки) і збити.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 4 4. Вилити жовтки в каструлю з молочною сумішшю.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 5 5. Готувати на слабкому вогні, поки суміш не стане дуже густою, від 5 до 7 хвилин. Вилити суміш через дрібне сито в миску.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 6 6. Додати густі вершки і перемішати до однорідної консистенції. Перемішати з ванільним екстрактом. Накрити кришкою і поставити суміш в холодильник.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 7 7. Заморозити суміш в машині для морозива, згідно з інструкціями виробника. Після того, як морозиво буде готово, додати нарізані м'ятні цукерки і відразу ж помістити морозиво в контейнері в морозильну камеру.

М'ятно-ванільне вершкове морозиво - фото крок 8 8. Пару годин по тому відкрити контейнер і перемішати ще раз, щоб цукерки були рівномірно розподілені. Заморозити морозиво ще на 24 годину.

Подібні рецепти

М'ятно-шоколадне морозиво

Ромштекс з яловичини в мультиварці

Якщо ви коли-то насолоджувалися домашнім морозивом, то вам буде складно є магазинне. Відразу починаєш відчувати, що воно штучне, з незрозумілими добавками, не те що цей варіант. Спробуйте! опис приготування: Текстура десерту вийшла вершкова, тане і однорідна з солодкими вкрапленнями. Є невелик...

М'ятно-персиковий салат

М'ятно-персиковий салат

Дуже простий, свіжий і смачний рецепт, аромат м'яти дуже добре йде з персиками. кількість порцій: 6 персики— 8 штук жменю свіжого листя м'яти— 1 штука цукровий сироп— 200 мілілітрів лимон— 1 штука Нарізати м'яту в чашку. залити 4 столовими ложками цукрового сиропу і залишити настоюватися....

М'ятно-шоколадний мус

М'ятно-шоколадний мус

Рецепт приготування мусу з білого шоколаду з м'ятним екстрактом і вершками. опис приготування: Цей ароматний повітряний мус добре подавати разом з шоколадним пирогом. білого шоколаду— 180 грам збитих вершків— 11/4 склянки яєчних білків— 2 штуки винного каменю— 1/8 чайних ложки цукрового піск...

Горіховий торт-морозиво

Горіховий торт-морозиво

У дитинстві я обожнювала торти-морозиво. Навіть на День народження просила маму купувати його в доважок до головної випічці. А адже такі ласощі можна зробити і вдома. опис приготування: думаю, що все ласуни в будинку будуть вам вдячні за такий десерт. Адже в ньому є улюблена арахісова паста і ...

М'ятна морозиво з шоколадом

М'ятна морозиво з шоколадом

Спробуйте самостійно приготувати морозиво з м'ятним смаком - це не так складно! опис приготування: 1. м'яту промити, листочки відокремити від стеблинок і викласти на паперовий рушник. 2. У каструлю влийте молоко і вершки. Додайте м'яту і 60 г пісочний. Нагрівати на слабкому вогні, не доводячи...