Рецепт М'ясо в тісті на сковороді
М'ясо в тісті на сковороді — це дуже смачна відбивна, зажарена в тесті домашнього приготування. Дуже апетитна і цікава котлета, ідеально поєднується з овочевим гарніром.
опис приготування:
М'ясо в тісті на сковороді — це дуже смачний і ситний варіант приготування м'яса на сковорідці. По суті справи, можна використовувати будь-яке м'ясо, але найсмачніше виходить зі свинячими і курячими відбивними. Котлети виглядають вкрай апетитно і завжди користуються великим успіхом за нашим сімейним столом. найкраще подавати такі котлети з овочевим гарніром, бо тісто і м'ясо — це досить важке для перетравлення поєднання, і свіжі овочі не завадять.
Успіхів і приємного апетиту!
- Пшеничне борошно— 500 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- вода— 200 мілілітрів
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- Свинина— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- майонез— 5-6 Ст. ложок
- Рослинна олія— — За смаком
Замешиваем тесто ложкой. На разделочную доску насыпаем 200 грам борошна.
Вимішуємо тісто руками. Оно должно перестать прилипать к рукам.
Замешенное тесто кладем в глубокую миску, присыпанную пшеничной мукой и даем тесту настояться 10 - 15 хвилин.
свинину промиваємо, просушуємо. Затем нарезаем на кусочки толщиной в 1 см. Затем каждый кусочек отбиваем и хорошенько солим и перчим. Складываем мясо на тарелочку и даем ему полежать минут 10-15.
Цибуля нарезаем и обжариваем на сковородке в растительном масле до золотистости.
На столі, присипаному борошном, раскатываем тесто тонким пластом.
Делим тесто на несколько кусочков. Затем в центр каждого кусочка теста выкладываем кусок отбивной, лук и добавляем немного майонеза (1 чайну ложку).
Сковородку ставим на плиту и наливаем в нее 3-4 ложки рослинної олії. Кладемо на сковорідку 2-3 отбивные и накрываем крышкой. Обжариваем отбивную с каждой стороны по 5-6 хвилин. Чтоб образовалась аппетитная корочка в конце можно обжарить отбивные без крышки, но делайте это очень быстро и внимательно.
Подаем отбивные с овощным гарниром. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо в тісті на сковороді wineglass.com.ua') as relev FROM...' at line 1
упевнений, що вам не раз хотілося зробити таку страву, але все не наважувалися. розповім, як приготувати м'ясо в тесті. Я використовую яловичу вирізку, яку обсмажую і готове листкове тісто. Все просто! опис приготування: Замість яловичої вирізки можна використовувати свинячу, а також куряче м'...
М'ясний рулет з яйцем в листковому тісті
Рецепт приготування м'ясної страви в листковому тісті. опис приготування: Лук дуже дрібно нарізають, обсмажується, а потім охолоджується. Фарш перемішується з орегано, перцем і сіллю, а також меленим часником, цибулею і яєчним білком (Срима). Що стосується варених яєць, то вони ріжуться на пол...
М'ясо по-французьки на сковороді з грибами
Смачне і ніжне, м'ясо по-французьки на сковороді з грибами в домашніх умовах зможе зробити кожен! А ось як — я вам розповім. Обов'язково при нагоді спробуйте цей рецепт у себе вдома! опис приготування: З радістю вам розповім, як приготувати м'ясо по-французьки на сковороді з грибами. Взагалі ц...
М'ясо з грибами на сковороді
М'ясо з грибами на сковороді з даного рецептом дуже просте, але смачне і соковите блюдо. Готувати його будемо з свинини і грибів шиітаке (їх легко замінити печерицями). опис приготування: шиітаке — дуже популярні гриби в Китаї і в Японії, їх історія тривала. Як стверджують деякі історичні джер...
М'ясо в клярі на сковороді
Немає нічого складного в приготуванні м'яса в клярі на сковороді. З цією стравою прекрасно справляються чоловіки. Так приємно дивитися як чоловік смажить м'ясо! Можете сміливо довіряти, ваш помічник не підведе опис приготування: М'ясо в клярі на сковороді смажте до золотистого кольору з обох с...