Рецепт М'ясо в швейцарському

Рецепт М'ясо в швейцарському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Любіть відбивні, але вони здаються вам трохи нудними? Тоді швидше на кухню, щоб приготувати м'ясо по-швейцарськи. Цей рецепт явно заслуговує на увагу всіх любителів м'яса і сиру.

опис приготування:

можливо, ви вже пробували щось подібне, але просто не знали, що це блюдо називається саме так — М'ясо в швейцарському. Блюдо виходить дивно смачним, а рецепт дуже простий — так що варто спробувати. М'ясо в швейцарському — це простий спосіб приготувати відбивні з "; родзинкою" і здивувати гостей.

  • Телятина— 400 грам
  • сир— 4 скибочки
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • яйце— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 100 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
М'ясо в швейцарському - фото крок 1 1. Рецепт приготування м'яса по-швейцарськи не можна назвати складним, хоча постаратися трохи все-таки доведеться. Яловичину вимити і просушити.

М'ясо в швейцарському - фото крок 2 2. З одного шматочка м'яса необхідно зробити 4-6 тоненьких скибочки. Робити це краще гострим ножем. Якщо м'ясо трохи заморозити, то різати його буде значно простіше.

М'ясо в швейцарському - фото крок 3 3. Кожен шматочок необхідно звернути в поліетиленовий пакет або харчову плівку і ретельно відбити. М'ясо повинно бути тонким, але без надривів і дірочок.

М'ясо в швейцарському - фото крок 4 4. Тепер шматочки м'ясо необхідно промокнути паперовим рушником, щоб прибрати сік, який виділився в процесі відбивання.

М'ясо в швейцарському - фото крок 5 5. Трохи посолити і поперчити за смаком. На кожен шматочок м'яса потрібно покласти по 1 тонкому ломтику сыра. М'ясо можна загорнути або наверх покласти ще один шматочок м'яса. Краї трохи відбити молоточком, щоб вони не розходилися. Обваляти кожен шматочок м'яса в борошні.

М'ясо в швейцарському - фото крок 6 6. Потім кожен шматочок занурити в збите яйце і панірувальні сухарі.

М'ясо в швейцарському - фото крок 7 7. На сковороді розтопити вершкове масло. Акуратно відправити туди м'ясо і смажити з двох боків до золотистої скоринки. М'ясо по-швейцарськи в домашніх умовах прекрасно поєднується з овочами і будь-якими гарнірами.

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо в швейцарському wineglass.com.ua') as relev FROM links W...' at line 1

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...