Рецепт М'ясо в швейцарському
![Рецепт М'ясо в швейцарському](https://kuhari.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84662.webp)
Любіть відбивні, але вони здаються вам трохи нудними? Тоді швидше на кухню, щоб приготувати м'ясо по-швейцарськи. Цей рецепт явно заслуговує на увагу всіх любителів м'яса і сиру.
опис приготування:
можливо, ви вже пробували щось подібне, але просто не знали, що це блюдо називається саме так — М'ясо в швейцарському. Блюдо виходить дивно смачним, а рецепт дуже простий — так що варто спробувати. М'ясо в швейцарському — це простий спосіб приготувати відбивні з "; родзинкою" і здивувати гостей.
- Телятина— 400 грам
- сир— 4 скибочки
- борошно— 3-4 Ст. ложок
- яйце— 1 штука
- Панірувальні сухарі— 100 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
![М'ясо в швейцарському - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84663.webp)
![М'ясо в швейцарському - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84664.webp)
![М'ясо в швейцарському - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84665.webp)
![М'ясо в швейцарському - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84666.webp)
![М'ясо в швейцарському - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84667.webp)
![М'ясо в швейцарському - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84668.webp)
![М'ясо в швейцарському - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/myaso_po-shveicarski-84669.webp)
Подібні рецепти
![Смажене м'ясо дикої кози](https://kuhari.com.ua/img/jarenoe_myaso_dikoi_kozi-140583.webp)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо в швейцарському wineglass.com.ua') as relev FROM links W...' at line 1
Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...
![Смажене м'ясо на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/jarenoe_myaso_na_skovorode-97057.webp)
Смажене м'ясо на сковороді
Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...
![М'ясо та любисток](https://kuhari.com.ua/img/myaso_i_liubistok-39358.webp)
М'ясо та любисток
Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...
![М'ясо на реберцях в духовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_na_rebrishkah_v_duhovke-89148.webp)
М'ясо на реберцях в духовці
М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...
![М'ясо по-аргентинськи](https://kuhari.com.ua/img/myaso_po-argentinski-55759.webp)
М'ясо по-аргентинськи
привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...