Рецепт М'ясний суп з мотивів фо бо

Рецепт М'ясний суп з мотивів фо бо
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Дуже насичений за смаком, яскравий, ситний і в той же час легкий суп з великою кількістю свіжих овочів. Бульйон вариться довго при невисокій температурі, проте приготування самого супу не займе багато часу.

опис приготування:

Якщо у вас немає всіх потрібних прянощів, не засмучуйтесь. покладіть ті, що є і відкоригуйте гостроту супу на ваш смак. Для варіння бульйону зручно використовувати мультиварку.

  • яловичина— 700 грам(500 г грудинки на кости и 200 г м'якоті)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Цибуля зелена— 1/2 пучка
  • Редька— 1 штука(зелена або дайкон)
  • огірок свіжий— 1 штука
  • селера черешкова— 1 штука(м'ясистий стебло)
  • Перець солодкий— 1 штука
  • перець гострий— 1 штука(за смаком)
  • гриби— 150 грам(гливи)
  • локшина рисова— 100 грам(або funčeza)
  • імбир свіжий— 7-8 скибочок
  • паста перцева— За смаком
  • Соєвий соус— 150 мілілітрів
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • олія кунжутна— 2 Ст. ложки
  • Суміш перців горошком— 1/2 чайних ложки
  • гвоздика— 2 штуки
  • бадьян— 1/2 штуки(половинка зірочки)
  • суміш прянощів— 1 Чайна ложка(якщо є — пажитник і сичуанськи перець)
  • Устричний соус— 1 Ст. ложка
М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 1 Поставте варитися бульйон. Промытую нежирную грудинку залейте 3 літрами холодної води. додайте цибулину, добре промиту, разом з лушпинням, розрізавши її навпіл. Додайте нарізані тонко стебло селери і 7-8 тонких скибочок імбиру. Покладіть суміш перців горошком, половинку зірочки бадьяна і гвоздику. Додайте сичуанськи перець, пажитник і гострий перець. Влийте соєвий соус - 100 мл. Варіть при температурі 95 градусів 2,5 - 3 годину. Я готую такий бульйон в мультиварці з вечора - це дуже зручно. Залишаю настоюватися на ніч.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 2 Готовий бульйон ретельно процідіть через серветку в каструлю. Далі суп зручніше варити на плиті. Зварену грудинку наріжте широкими скибочками, видаливши кістки.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 3 Поки вариться бульйон, підготуйте інші інгредієнти. Тонкою соломкою наріжте овочі. наріжте гриби.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 4 Дуже тонко наріжте м'якоть яловичини. Зручніше зробити це з підмороженому м'ясом.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 5 Відваріть рисову локшину. Промийте холодною водою і відкиньте на друшляк.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 6 Розкладіть по глибоких мисках скибочки вареної яловичини, локшину, зверху покладіть соломку свіжого огірка і шінкованной зелена цибуля. Додайте за смаком гостру перцеву пасту.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 7 Бульйон доведіть до кипіння і опустіть нарізані гриби. як закиплять, додайте дайкон, селера, колечка чилі і солодкий перець. Варіть одну хвилину.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 8 опустіть яловичину. Дайте добре закипіти і відключіть нагрів. Додайте в суп залишок соєвого соусу, ложку устричного соусу і кунжутне масло.

М'ясний суп з мотивів фо бо - фото крок 9 Добре перемішайте суп і залийте їм локшину з овочами в мисках. подавайте відразу.

Подібні рецепти

М'ясний суп з сочевицею в духовці

Омлет з часником і зеленню

Мені подобається суп, приготований за цим рецептом — завантажив всі інгредієнти в один прийом і в духовку, а на виході Ви отримаєте дуже смачний, ароматний, наваристий суп. Спробуйте! опис приготування: М'ясний суп з сочевицею і овочами готується в духовці. В кінці приготування додається яйце ...

М'ясний хліб в аерогрилі

М'ясний хліб в аерогрилі

Рецепт приготування м'ясного хліба в аерогрилі. Страви готуються дуже швидко, і не вимагають великих кулінарних знань. опис приготування: В аерогрилі можна без праці приготувати будь-яку страву, при цьому продукти не втрачають основних своїх смакових і корисних якостей. В даному рецепті викори...

М'ясний пиріг під листковим тістом

М'ясний пиріг під листковим тістом

М'ясний пиріг під листковим тістом — дуже ситне блюдо, популярне в Англії та інших країнах Великобританії. Готується примітивно до неподобства, але виходить фантастично смачним. опис приготування: М'ясний пиріг під листковим тістом — одне з улюблених страв у нашій сім'ї. мені, як домашньому ку...

М'ясний пиріг

М'ясний пиріг

Рецепт приготування смачного пирога з м'ясною начинкою. Традиційна кухня Узбекистану. кількість порцій: 3-4 вершкове масло— 100 грам(інгредієнти для тесту) крем— 1 Склянка яйце— 1 штука сода для випічки— 1/4 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки мука— 2,5 склянки баранина— 450 грам(інгредієнти дл...

М'ясний рулет і макарони з сиром

М'ясний рулет і макарони з сиром

Рецепт приготування американського м'ясного рулету з гарніром з макаронів і сиру. кількість порцій: 3 фарш— 600 грам(суміш зі свинини, яловичини і телятини) молоко— 2 склянки гірчичний— 1 Ст. ложка оливкова олія— 1 Ст. ложка кетчуп— 3 Ст. ложки сир чеддер— 10 грам цибулина— 1 штука олія— 3 Ст. ...