Рецепт М'ясні зрази з грибами
М'ясні зрази з грибами — гідна альтернатива приївся котлет. Простий рецепт м'ясних зраз з грибами нітрохи не складніше методики приготування котлет, проте страва виходить більш цікаве.
опис приготування:
Не знаю, як ви, а я до котлет ставлюся дуже холодно. ймовірно, в дитинстві мене перегодували котлетами — жирненькими, з великими шматочками смаженої цибулі, TDS… З тих пір котлети їм дуже рідко, практично їх не готую. Вважаю їх нудним і нецікавим радянським столовской блюдом.
Що ви працюєте — зрази. Рецепт приготування зраз аналогічно простий, проте виходять вони набагато більш соковитими, м'якими, ніжними і пишними, ніж котлети. До того ж, якщо ви будете експериментувати з начинкою, м'ясні зрази вам не будуть набридати. В даному випадку розповім, як приготувати м'ясні зрази з грибами і маринованими огірками — одні з найсмачніших, на мій погляд.
- М'ясний фарш— 500 грам
- Огірки мариновані— 150 грам
- гриби свіжі— 100 грам
- сіль, перець— — За смаком
- Хміль-сунелі— — За смаком
- хліб білий— 100 грам
- молоко— 100 мілілітрів
Додаємо у фарш сіль, перець і хмелі-сунелі. Слегка перемешиваем рукой.
Кусочек белого хлеба заливаем молоком. Оставляем размокать.
Лук и огурцы нарезаем мелким кубиком.
Дрібно нарізаємо гриби.
У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, обжариваем до золотистости лук, затем добавляем огурцы и грибы. смажимо ще 4-5 минут до готовности грибы, знімаємо з вогню.
Размякшую булочку добавляем в фарш. гарненько перемішуємо.
формуємо зрази. Берем в одну мокрую руку немного фарша, формуємо коржик, в центр коржі кладемо начинку, залепляем начинку, придаем форму зразы.
У сковороді розігріваємо олію. Быстро обжариваем зразы с обеих сторон до румяной корочки на быстром огне, після чого зменшуємо вогонь, накрываем сковороду крышкой и готовим зразы около 15 хвилин на повільному вогні.
Смачного!
Подібні рецепти
Supyerogurchiki
Дуже класний варіант святкового гарячого блюда хочу запропонувати вам на замітку. Перед вами нескладний спосіб, як приготувати м'ясні кишеньки з грибами, покрокові детальними рекомендаціями. опис приготування: Цей рецепт поєднує в собі два класичних і улюблених багатьма продукту. Фаршировані в...
М'ясні рулетики з чорносливом
Щоб здивувати гостей або своїх домочадців можна приготувати що-небудь зовсім просте, але дуже смачне. І рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом з фото Вам в цьому допоможе, спробуйте! опис приготування: Мені захотілося на свято приготувати що-небудь незвичайне, я взяла класичний рецепт м'ясних ...
М'ясні рулетики з грушею
Делікатесне блюдо за рецептом, побаченому в телепередачі. М'ясні рулетики з грушею — дуже просте в приготуванні, але вишукане за смаком гаряче блюдо для будь-якого святкового столу. опис приготування: Рецепт м'ясних рулетиків з грушею я побачив в одній телевізійної кулінарної передачі. Ідея ме...
М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»
У новорічний вечір хочеться почати святкувати якомога швидше, але приготування забирає велику чать часу. Тому я стала шукати варіанти як це виправити. А майонез # маху мені в цьому допоміг. опис приготування: Такі млинці обов'язково присутні на нашому новорічному столі. Готуються вони з доступ...
М'ясні їжачки з рисом
Рецепт страви, як приготувати м'ясні їжачки з рисом, неймовірно простий і легкий. За один раз можна зробити велику кількість їжачків, яких вистачить на довгий час. До столу їжачки подають гарячими. опис приготування: Для приготування можна використовувати будь-яке м'ясо: курка, свинина, ялович...