Рецепт М'ясні зрази з грибами

Рецепт М'ясні зрази з грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
М'ясні зрази з грибами — гідна альтернатива приївся котлет. Простий рецепт м'ясних зраз з грибами нітрохи не складніше методики приготування котлет, проте страва виходить більш цікаве.

опис приготування:

Не знаю, як ви, а я до котлет ставлюся дуже холодно. ймовірно, в дитинстві мене перегодували котлетами — жирненькими, з великими шматочками смаженої цибулі, TDS… З тих пір котлети їм дуже рідко, практично їх не готую. Вважаю їх нудним і нецікавим радянським столовской блюдом.

Що ви працюєте — зрази. Рецепт приготування зраз аналогічно простий, проте виходять вони набагато більш соковитими, м'якими, ніжними і пишними, ніж котлети. До того ж, якщо ви будете експериментувати з начинкою, м'ясні зрази вам не будуть набридати. В даному випадку розповім, як приготувати м'ясні зрази з грибами і маринованими огірками — одні з найсмачніших, на мій погляд.


  • М'ясний фарш— 500 грам
  • Огірки мариновані— 150 грам
  • гриби свіжі— 100 грам
  • сіль, перець— — За смаком
  • Хміль-сунелі— — За смаком
  • хліб білий— 100 грам
  • молоко— 100 мілілітрів
М'ясні зрази з грибами - фото крок 1 Кладем фарш в большую миску.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 2 Додаємо у фарш сіль, перець і хмелі-сунелі. Слегка перемешиваем рукой.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 3 Кусочек белого хлеба заливаем молоком. Оставляем размокать.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 4 Лук и огурцы нарезаем мелким кубиком.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 5 Дрібно нарізаємо гриби.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 6 У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла, обжариваем до золотистости лук, затем добавляем огурцы и грибы. смажимо ще 4-5 минут до готовности грибы, знімаємо з вогню.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 7 Размякшую булочку добавляем в фарш. гарненько перемішуємо.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 8 формуємо зрази. Берем в одну мокрую руку немного фарша, формуємо коржик, в центр коржі кладемо начинку, залепляем начинку, придаем форму зразы.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 9 У сковороді розігріваємо олію. Быстро обжариваем зразы с обеих сторон до румяной корочки на быстром огне, після чого зменшуємо вогонь, накрываем сковороду крышкой и готовим зразы около 15 хвилин на повільному вогні.

М'ясні зрази з грибами - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

М'ясні кишеньки з грибами

Supyerogurchiki

Дуже класний варіант святкового гарячого блюда хочу запропонувати вам на замітку. Перед вами нескладний спосіб, як приготувати м'ясні кишеньки з грибами, покрокові детальними рекомендаціями. опис приготування: Цей рецепт поєднує в собі два класичних і улюблених багатьма продукту. Фаршировані в...

М'ясні рулетики з чорносливом

М'ясні рулетики з чорносливом

Щоб здивувати гостей або своїх домочадців можна приготувати що-небудь зовсім просте, але дуже смачне. І рецепт м'ясних рулетиків з чорносливом з фото Вам в цьому допоможе, спробуйте! опис приготування: Мені захотілося на свято приготувати що-небудь незвичайне, я взяла класичний рецепт м'ясних ...

М'ясні рулетики з грушею

М'ясні рулетики з грушею

Делікатесне блюдо за рецептом, побаченому в телепередачі. М'ясні рулетики з грушею — дуже просте в приготуванні, але вишукане за смаком гаряче блюдо для будь-якого святкового столу. опис приготування: Рецепт м'ясних рулетиків з грушею я побачив в одній телевізійної кулінарної передачі. Ідея ме...

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

М'ясні млинці з майонезом Махеев' «Шпинат і Базилік»

У новорічний вечір хочеться почати святкувати якомога швидше, але приготування забирає велику чать часу. Тому я стала шукати варіанти як це виправити. А майонез # маху мені в цьому допоміг. опис приготування: Такі млинці обов'язково присутні на нашому новорічному столі. Готуються вони з доступ...

М'ясні їжачки з рисом

М'ясні їжачки з рисом

Рецепт страви, як приготувати м'ясні їжачки з рисом, неймовірно простий і легкий. За один раз можна зробити велику кількість їжачків, яких вистачить на довгий час. До столу їжачки подають гарячими. опис приготування: Для приготування можна використовувати будь-яке м'ясо: курка, свинина, ялович...