Рецепт Смажений сушений лук

Рецепт Смажений сушений лук
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
Прекрасна натуральна добавка до різних страв може повністю змінити їх смак, для цього досить дізнатися, як приготувати смажений сушений лук, який охоче використовують у французькій кухні.

опис приготування:

1. Приготування сушеного смаженої цибулі починається з очищення великої кількості цибулі. Адже для того, Щоб отримати 100 цього продукту, необхідно використовувати один кілограм свіжого. Очистивши цибулю від лушпиння, наріжте його тонкою соломкою або півкільцями так, як зазвичай це роблять для жульєну.

2. Поставте сковорідку на вогонь і розігрійте велику кількість рослинного масла. Лук смажте у фритюрі. Для цього викладіть тільки один шар нарізаної цибулі так, щоб він закривав дно сковорідки повністю.

3. Обсмажуйте цибулю до яскраво вираженого карамельного кольору. постійно помішуйте, не даючи йому пригоріти.

4. Лук викладіть на паперовий рушник, щоб позбавити від зайвого жиру. Він виходить хрустким і приємним на смак.

Коли зайвий жир повністю стече і вбереться, зберіть цибулю і зберігайте його в скляній ємності або в полотняному мішечку.


  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • Масло рослинне— За смаком
1. Приготування сушеного смаженої цибулі починається з очищення великої кількості цибулі. Адже для того, Щоб отримати 100 цього продукту, необхідно використовувати один кілограм свіжого. Очистивши цибулю від лушпиння, наріжте його тонкою соломкою або півкільцями так, як зазвичай це роблять для жульєну.

2. Поставте сковорідку на вогонь і розігрійте велику кількість рослинного масла. Лук смажте у фритюрі. Для цього викладіть тільки один шар нарізаної цибулі так, щоб він закривав дно сковорідки повністю.

3. Обсмажуйте цибулю до яскраво вираженого карамельного кольору. постійно помішуйте, не даючи йому пригоріти.

4. Лук викладіть на паперовий рушник, щоб позбавити від зайвого жиру. Він виходить хрустким і приємним на смак.

Коли зайвий жир повністю стече і вбереться, зберіть цибулю і зберігайте його в скляній ємності або в полотняному мішечку.


Подібні рецепти

Карамелізований лук

Булочка з маком

навіть цибулю, від якого стільки сліз, може стати солодким. Причому сам по собі. Не вірите? Тоді рецепт карамелізованого лука — до вашої уваги. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: карамелізований лук — добра закуска до гарячих страв, відмінна начинка для випічки, гарнір, інгредієнт те...

Смажений з устрицями і овочами

Смажений з устрицями і овочами

Рецепт приготування смажених кубиків кукурудзяного і італійського хліба з устрицями, морквою, селерою, цибулею, курячим бульйоном, шавлія, розмарином і петрушкою. опис приготування: Ця страва може подаватися як на гарнір, так і використовуватися в якості начинки при приготуванні птиці або риби...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Рецепт приготування смаженої філе лосося з картоплею, спаржею, петрушкою, кропом, kapersami, зеленою цибулею і лимоном. опис приготування: Соковитий лосось з овочами і лимоном буде красиво виглядати на вашому святковому столі. філе лосося— 1.2 кілограма оливкового масла— 5 Ст. ложок сіль і ч...

Смажений мигдаль з медом

Смажений мигдаль з медом

Смажений мигдаль з медом — дуже смачна і, головне, енергетично цінний закуска. І смачніше, і куди корисніше, ніж якісь смажене насіння. опис приготування: знаю, що в багатьох сім'ях люблять гризти насіння — гарбузове або соняшникове. У нас же прийнято в якості закуски вживати горіхи. мабуть, н...