Рецепт Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю

Рецепт Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою, малиновим джемом і глазур'ю з цукрової пудри, вершкового масла, лимонного соку, шкірка і малинове варення.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 30 капкейков.

  • яйця— 3 штуки
  • лимонної цедри— 2 чайних ложки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • соди— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • сметани— 450 грам
  • malinovogo Gemma— 1/4 склянки
  • м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок(глазур
    )
  • лимонного соку— 1/4 склянки(глазур)
  • лимонної цедри— 1/2 чайних ложки(глазур)
  • malinovogo Gemma— 1/4 склянки(глазур)
  • молока при необхідності— 1-2 Ст. ложок(глазур)
Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів і вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами.
У середній мисці змішати борошно, соду, розпушувач і сіль. Збити вершкове масло і цукор разом у великій мисці. Додати яйця, по одному за раз, продовжуючи збивати. Додати ваніль і дрібно терту лимонну цедру. Додати приблизно третину борошняної суміші і перемішати. Додати половину сметани і перемішати. Повторіть з борошном і сметаною.

Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю - фото крок 2 2. Заповнити кожен паперовий вкладиш 1 столовою ложкою тесту.

Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю - фото крок 3 3. викласти 1 чайну ложку малинового джему поверх тесту, а зверху ще 1 столову ложку тесту.

Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю - фото крок 4 4. використовуючи зубочистку, перемішати, щоб створити мармуровий ефект.

Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю - фото крок 5 5. Випікати капкейкі протягом 18-20 хвилин. Дати повністю охолонути перед нанесенням глазурі.

Капкейкі з малиновим джемом і лимонної глазур'ю - фото крок 6 6. У мисці збити масло з 1 склянкою цукрової пудри. Перемішати з лимонним соком. Додати ваніль і дрібно терту лимонну цедру. Додати решту цукрову пудру і добре перемішати. Якщо глазур занадто густа, додати трохи молока, до досягнення потрібної консистенції. Залити капкейкі глазур'ю, дати трохи постояти і подавати.

Подібні рецепти

Пальчики з малиновим джемом і горіхами

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1

Неймовірно ніжний і апетитний варіант домашньої випічки я хочу запропонувати вам на пробу. Тісто з вершковим сиром і насичена начинка… відірватися просто неможливо Запам'ятовуйте рецепт і повторіть! опис приготування: У начинку по бажанню ви також можете додати трохи шоколаду, подрібнені сухоф...

Капкейкі з шоколадним кремом і ванільною глазур'ю

Капкейкі з шоколадним кремом і ванільною глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з какао, глазур'ю з білків, цукру і ванілі і з шоколадним кремом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки яйця— 2 штуки ванілі— 1/2 чайних ложки аркушів крекерів— 9 ...

Капкейкі зі снікерси і карамельною глазур'ю

Капкейкі зі снікерси і карамельною глазур'ю

Рецепт приготування шоколадних капкейков з шматочками Сникерса і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і карамельного соусу. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 дюжини капкейков. окропу— 2/3 склянки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 3/4 чайних ложк...

Горіхові млинці з малиновим соусом

Горіхові млинці з малиновим соусом

Горіхові млинці з малиновим соусом можна подати на сніданок або протягом дня. Мені подобаються ці оладки за їх хрустку текстуру і горіховий смак. І ще за те, що тут немає борошна! опис приготування: Ну дуже смачні оладки, та ще й під соусом з малини, готуються взагалі без борошна на пластівцях...

Печиво з малиновим варенням

Печиво з малиновим варенням

Рецепт приготування печива з ванільним екстрактом, мигдальним екстрактом і малиновим варенням. опис приготування: Замість малинового варення ви можете вибрати будь-яке інше варення на ваш вибір. За цим рецептом у вас вийде приблизно 4 десятка печива. розпушувача— 1/2 чайних ложки велике яйц...