Рецепт Kanishi

Рецепт Kanishi
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 30 хв.
Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати Каніш в домашніх умовах! Це дуже цікаве блюдо, більш знайоме відвідувачам суші-барів, як "; солодкі роли ";. Смачні та ніжні, рекомендую!

опис приготування:

Які ж вони гарні, вірно? Особисто я просто обожнюю цей рецепт приготування Каніш, і вам раджу! Готується таке блюдо досить просто, і я впевнена, у вас з першого ж разу вийде така ж краса і смакота як у мене! Ще одна підказка: з таким десертом добре також поєднується черешня або свіжа вишня!

  • молоко— 200 грам
  • шоколад— 100 грам
  • борошно— 100 грам
  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 0.5 склянки
  • какао— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 5 Ст. ложок
  • сода— 0.5 чайних ложки
  • Сиркова маса— 500 грам
  • вершки жирні— 3 Ст. ложки
  • консервовані абрикоси— 4-5 штук
Kanishi - фото крок 1 1. Змішаємо цукор і масло, розітріть. Вводимо в цю масу попередньо збиті яйця, додамо молоко, какао і пристрасть, а також розпушувач. Все ретельно перемішати.

Kanishi - фото крок 2 2. З отримав тесту потрібно випекти налисники. Розігріваємо сковороду і наливаємо зовсім небагато рослинного масла. Випікаємо тонкі млинці звичним способом.

Kanishi - фото крок 3 3. Змішаємо сирну масу і вершки, додамо половину абрикосів або персиків. Цю масу перемішаємо і змажемо нею кожен млинець. Також на масу рівною смужкою викладаємо шматочки цільних фруктів. звертаємо рулет.

Kanishi - фото крок 4 4. Щоб рулети не розкручувалася, розтопити шоколад і поллємо рулети. Позвольте шоколаду застыть, а потім акуратно наріжте рулети на невеликі порції розміром з суші. Смачного!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Кіш з брокколі та сиром

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...