Рецепт Канадський бекон з яблуками

Рецепт Канадський бекон з яблуками
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування канадського бекону з яблуками. швидко, просто і смачно. Спробуйте, не пошкодуєте. Смачного!

опис приготування:

1) У велику сковороду сипати жовтий цукровий пісок, перець і додати лимонний сік. Все це гарненько перемішувати. Варити на середньому вогні, заважати, поки повністю цукор розтане. Розрізати кожне яблуко на шістнадцять часточок, додати в цукрову суміш. Далі варити на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якості, зрідка заважати. Зняти яблука зі сковороди і покласти в тепле місце.

2) Покласти скибочки канадського бекону на сковороду, смажити приблизно три хвилини, можна перевернути один раз. Перекладати скибочки бекону на тарілку. Заливати залишилася суміш жовтого цукру на яблука і бекон, подавати відразу ж.


  • лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • перець— 1/8 чайних ложки
  • червоне яблуко— 1 штука
  • зелене яблуко— 1 штука
  • канадський бекон— 450 грам(нарізати скибочками)
1) У велику сковороду сипати жовтий цукровий пісок, перець і додати лимонний сік. Все це гарненько перемішувати. Варити на середньому вогні, заважати, поки повністю цукор розтане. Розрізати кожне яблуко на шістнадцять часточок, додати в цукрову суміш. Далі варити на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якості, зрідка заважати. Зняти яблука зі сковороди і покласти в тепле місце.

2) Покласти скибочки канадського бекону на сковороду, смажити приблизно три хвилини, можна перевернути один раз. Перекладати скибочки бекону на тарілку. Заливати залишилася суміш жовтого цукру на яблука і бекон, подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Канадський кленовий лист

Фруктовий холодний чай

Рецепт приготування канадського алкогольного коктейлю. опис приготування: Заповнити склянку (старомодні скла) льодом. Вичавити лимонний сік, налити віскі. Залити кленовим сиропом і злегка перемішати. канадський віскі— 60 мілілітрів кленовий сироп— 30 мілілітрів лимон— 1/2 штуки(сік) лід— — З...

Канадський салат

Канадський салат

Салати з пастою ситні і смачні, легко стають самостійною трапезою. Канадський салат не став винятком. Рекомендую заглянути і ознайомитися, як приготувати канадський салат з макаронами. опис приготування: Салати з макаронами популярні як в тепле, так і в холодну пору року. Головний принцип приг...

Смажений бекон з картоплею і спаржею

Смажений бекон з картоплею і спаржею

Рецепт приготування смаженої бекону з картоплею, цибулею і спаржею. опис приготування: Цей ситний гарнір добре подавати з яєчнею або смаженим лососем. бекону— 100 грам картоплі— 450 грам маленький жовтий цибулю— 1 штука спаржі— 200 грам сіль і перець— За смаком яєчня, козячий сир і зелений ...

Новорічний гусак з яблуками і кмином

Новорічний гусак з яблуками і кмином

Новорічний гусак з яблуками і кмином — класичне середньоєвропейський новорічне блюдо, символізує єдність присутніх за святковим столом членів сім'ї. Блюдо особливо популярно в Німеччині. опис приготування: Новорічний гусак з яблуками і кмином готується досить довго, але ж це все-таки не буденн...

Огірки з яблуками на зиму

Огірки з яблуками на зиму

Огірки з яблуками на зиму — це заготовка два в одному. Смачними виходять і огірки і яблука. Фрукт і овоч відмінно доповнюють і збагачують один одного. опис приготування: мариновані огірочки — відмінна закуска, а також вони незамінні в салатах, вінегретах, солянках і розсольник. Яблука надають ...