Рецепт Кабачково-баклажанная ікра на зиму

Рецепт Кабачково-баклажанная ікра на зиму
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо вам набридла кабачкова ікра з стандартного набору овочів, то спробуйте додати баклажани і будете приємно здивовані отриманим результатом. Ікра виходить дуже смачною і яскравою.

опис приготування:

Готуючи кабачкову ікру, господинь не дуже часто експериментують, так як бояться, що в підсумку вийде не те, що вони хотіли. Але іноді результат вартий того, щоб ризикнути. Ось сьогодні я хочу розповісти, як приготувати Кабачково-баклажанну ікру на зиму, своєрідний мікс двох видів ікри - кабачкової і баклажанної. Готується вона досить просто. Головне - правильно обробити інгредієнти і гасити не менше двох годин, щоб потім ікра добре зберігалася. Подавати ікру можна до м'яса, обожнювання або kartofelju. А з'їдається такі ласощі за лічені хвилини, просто намазав на хліб. Приготуйте Кабачково-баклажанну ікру, щоб кушая її взимку і згадувати неповторні аромати літа.

  • кабачок молодий— 1 штука
  • баклажани— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Перець духмяний мелений— 1 щіпка
Кабачково-баклажанная ікра на зиму - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Всі овочі добре вимийте.

Кабачково-баклажанная ікра на зиму - фото крок 2 Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте кубиками.

Кабачково-баклажанная ікра на зиму - фото крок 3 баклажани, не очищаючи від шкірки, поріжте середніми кубиками. пересипьте сіллю, злегка пам'ятаєте і залиште на 20 хвилин, щоб разом соком прибрати гіркоту.

Кабачково-баклажанная ікра на зиму - фото крок 4 Очищений кабачок поріжте так само, як і баклажани.

Кабачково-баклажанная ікра на зиму - фото крок 5 У сотейник влийте олію і добре розігрійте. Спочатку підсмажте цибулю, щоб він став прозорим. Потім додайте порізані кабачки, баклажани гарненько відіжміть від виділився соку і теж відправте гаситися. Готуйте ікру під закритою кришкою на повільному вогні приблизно годину, періодично помішуючи. Потім додайте томатну пасту, добре розмішайте і млоїте ще 30 хвилин. для 5 хвилин до закінчення варіння додайте пропущений через прес часник, мелений чорний перець і посоліть.

Кабачково-баклажанная ікра на зиму - фото крок 6 Гарячу ікру розкладіть по стерилізованим банкам і щільно укупорьте.

Подібні рецепти

Ікра баклажанна на зиму

Джем з малини

Хоча в наш час купувати сезонні овочі круглий рік стало звичайною справою, але все ж в літніх домашніх заготовках є особливий шарм. Я розповім, як приготувати ікру баклажанну на зиму. опис приготування: Так, так, як би не була велика спокуса спробувати дуже смачне блюдо прямо сьогодні, все ж д...

Ікра з баклажанів на зиму

Ікра з баклажанів на зиму

Ну, ця страва, мабуть, одне з найзнаменитіших і популярних серед нашого населення. Мало хто зможе відмовитися від соковитої і неймовірно смачною ікри з баклажанів, тому давайте її приготуємо. опис приготування: Це чудове блюдо я пам'ятаю ще з дитинства, тому що без нього не проходило жодне тор...

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Ікра з баклажанів з помідорами на зиму

Скільки ж я перепробувала рецептів баклажанної ікри! І серед них є кілька дійсно смачних. Якщо ви віддаєте перевагу подрібнений в пюре варіант, то цей вам точно сподобається. дивіться! опис приготування: Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати ікру з баклажанів на зиму. Крім головного ін...

Ікра з цибулі на зиму

Ікра з цибулі на зиму

Цибулева ікра відмінно підійде до вашого столу в якості закуски або гарніру. Крім смакових якостей, вона також корисна для профілактики від застуди. Отже, як приготувати ікру з лука на зиму? опис приготування: Щоб приготувати ікру з лука на зиму в домашніх умовах, вам потрібно розділити цибулю...

Овочева ікра з грибами на зиму

Овочева ікра з грибами на зиму

Мій чоловік дуже любить овочеву ікру з баклажанами і болгарським перцем, але коли я вперше приготувала її з грибами, про баклажанах він забув геть, і тепер просить приготувати тільки таку ікру. опис приготування: Всі інгредієнти обсмажуються до готовності. Далі справа за вами, подрібнювати або...