Рецепт Хрусткі крильця «Баффало»

Рецепт Хрусткі крильця «Баффало»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Неймовірно смачні крильця під соусом "; Баффало" Чи не пробували? Не біда, я навчу вас їх готувати. мінімум часу, доступні продукти і закуска готова! дивіться рецепт.

опис приготування:

Отже, як приготувати хрусткі крильця "; Баффало ";? Легко і просто, достатньо мати під рукою потрібні продукти, глибокий сотейник для смаження або фритюрницю. Кукурудзяний крохмаль свою справу зробить — апетитна хрустка скоринка і соковите м'ясо гарантовані. пробуємо!

  • Курячі крильця— 600 грам
  • Кукурудзяний крохмаль— 3/4 склянки
  • Борошно пшеничне— 1/4 склянки
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • часниковий порошок— 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець— 0,5-1 чайних ложки
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
  • вода— 2/3 склянки
  • Соус "; Баффало"  — 1/2 склянки
Хрусткі крильця Підготуйте продукти. Крильця ретельно вимийте, ображати гостру частину по згину (вони не знадобляться) і просушіть паперовим рушником.

Хрусткі крильця У миску з крильцями насипте 30 г крохмалю і добре перемішайте.

Хрусткі крильця Викладіть їх на решітку і залиште на 15 хвилин. Крохмаль вбереться і крильця висохнуть.

Хрусткі крильця Приготуйте кляр для смаження крилець. Для цього з'єднаєте в сухому посуді борошно з крохмалем, спеціями, сіллю і розпушувачем. перемішайте віночком. влийте воду, збийте вінчиком. Повинна вийти однорідна не дуже густа маса.

Хрусткі крильця Крильця партіями опускайте в кляр.

Хрусткі крильця Розігрійте рослинне масло до кипіння, його кількість я не вказувала, головне, щоб крильця були повністю покриті маслом і смажилися відразу з усіх боків. Смажте по кілька крил за раз протягом 8 хвилин.

Хрусткі крильця Готові крильця покладіть на решітку або паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.

Хрусткі крильця Полийте крильця соусом "; Баффало" і подайте до столу гарячими. приємного!

Подібні рецепти

Хрусткі курячі крильця

Картопляний салат «Баффало»

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Хрусткі картопляні чіпси

Хрусткі картопляні чіпси

Що не кажи, а похрумтіти чіпсами люблять все: от мала до велика. До того ж, це відмінна закусочка до пива, чіпси можна зробити гострими або просто солоними. дивіться рецепт! опис приготування: Ділюся своїм улюбленим рецептом, а ви дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати картопляні чіпси на с...

Хрусткі огірки на зиму в банках

Хрусткі огірки на зиму в банках

Неперевершена закуска на всі часи — хрусткі огірки на зиму в банках. Готувати легко і просто. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Пропоную простий і легкий спосіб консервування хрустких огірків на зиму. Недовгий процес стерилізації дозволяє приготувати відмінну закуску. для рецепта, к...

Хрусткі кальмари з рисом

Хрусткі кальмари з рисом

Рецепт приготування смачних хрустких кальмарів з рисом. кількість порцій: 4 кальмари— 500 грам Кукурудзяний крохмаль— 100 грам лимон— 1 штука(для сервіровки) сіль— — За смаком Олія— — За смаком(для смаження) Довго зернистий рис— 250 грам(Для готування рису:) вода— 400 мілілітрів Сік і tsedra 2 ...

Хрусткі рулони з куркою і цибулею-порей

Хрусткі рулони з куркою і цибулею-порей

курка, цибуля, сир… все це загортається в філо пастрамі і випікається в духовці. кількість порцій: 10 цибуля-пористий— 2 штуки Luk-salotų— 1 штука варена курка— 200 грам оливкова олія— 4 Ст. ложки вершки— 100 мілілітрів листя filo pastrys— 20 штук вершкове масло— — За смаком сир пармезан— — За ...