Рецепт Гра з сушених грибів

Рецепт Гра з сушених грибів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Одна з дуже смачних заготовок на зиму — ікра з сушених грибів. У цьому рецепті буде описано, як приготувати ікру з сушених грибів в домашніх умовах.

опис приготування:

Щоб приготувати ікру з сушених грибів, нам знадобиться попередньо залишити гриби в кип'яченій теплій воді. Після готуємо овочі, пропускаємо все через м'ясорубку і тушкуємо на одній сковороді.

Після цього ікру можна закочувати в банки і залишати на зберігання.

  • гриби— 1 кілограм
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Біле сухе вино— 2 Ст. ложки
  • часник— 5 зубчиків
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
Гра з сушених грибів - фото крок 1 Замочуємо гриби в холодній воді близько півгодини. Після цього відварюємо їх в каструлі близько півгодини. За бажанням гриби можна нарізати.

Гра з сушених грибів - фото крок 2 Тепер підготуємо овочі. Спочатку чистимо і нарізаємо кубиками морква,потім очищаємо часник від лушпиння, те ж саме проробляємо з цибулею і нарізаємо його дрібними шматочками. Обсмажуємо цибулю в сковороді до золотистої скоринки.

Гра з сушених грибів - фото крок 3 Приготовлені гриби пропускаємо через м'ясорубку. Після грибів пропускаємо морква, часник і цибулю.

Гра з сушених грибів - фото крок 4 Останній етап. Додаємо в сковорідку пропущені цибулю, часник, морква, гриби — перемішуємо все. заливаємо вино, додаємо спеції і сіль за смаком. Гасити блюдо потрібно близько 40 хвилин.

Гра з сушених грибів - фото крок 5 даємо охолонути, подаємо як гарнір, закуски або фуа.

Подібні рецепти

Ікра грибна з сушених грибів

Грібовніца з сушених грибів

Рецепт приготування грибної гри. кількість порцій: 4 сушених грибів— 100 грам цибулина— 1 штука морквина— 1 штука часнику— 1 зубчик яйце— 1 штука рослинної олії— 2 Ст. ложки оливкового майонезу— 1 Ст. ложка сіль, перець— 1 штука(за смаком) Гриби залишити вимочувати на 1 годину в теплій кип...

Ікра з сушених грибів

Ікра з сушених грибів

Якщо ви любите гриби, то готуєте грибочки про запас, Чи не справедливість? розповім, як приготувати ікру з сушених грибів. Її можна готувати невеликими порціями і протягом всього року, це просто. опис приготування: Грибну ікру можна подавати до столу хоч кожен день, приготувати з неї пиріжки, ...

Ікра з білих грибів

Ікра з білих грибів

Ікра з грибів - ідеальна начинка для валованов і тарталеток. Вона добре поєднується з вершковим маслом, сиром і свіжою зеленню. Така ікра добре зберігається протягом деякого часу. опис приготування: Якщо прикрасити тарталетки з грибною ікрою декоративної трояндочкою з сиру і покласти листочок ...

Жюльєн з білих грибів

Жюльєн з білих грибів

вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...

Жюльєн з грибів

Жюльєн з грибів

Жульєн - це чудове французьке блюдо, яке, як правило, подають на святковий стіл. Готувати жульєн зовсім нескладно, тому його цілком можна подавати і буденними вечорами до столу. опис приготування: Julien, приготований зі свіжих грибів, найпоширеніший. Такі гриби слід очищати від шкірки і проми...