Рецепт Желе шарами
Чи плануєте дитяче свято або вечірку і хочете здивувати гостей недорогими закусками, desertami, тоді рекомендую рецепт, як приготувати желе шарами. думаєте, зробити таке неможливо? приступаємо!
опис приготування:
Можна використовувати будь-який за кольором желе або взяти однотонне, тоді вийде всього 2 кольори. Вам знадобиться желе в пакетиках і желатин. Приготування вимагає часу, тому якщо плануєте зробити частування до свята, приготуйте його з вечора. Можна зробити багатошарове желе або всього з декількох шарів.
- желе— 6 штук(різнобарвне)
- Згущене молоко— 465 грам
- вода— За смаком
- желатин— 8,5 Ст. ложки(або 8,5 пакетів)
2. В окремій мисці змішайте пакетик різнокольорового желе з 1 столовою ложкою желатину, залийте все гарячою водою відповідно до інструкції (зазвичай 2 склянки води), гарненько розмішайте. Розділіть желе між двома склянками для заповнення двох форм.
3. Підготуйте дві форми, змастіть кожну рослинним маслом, щоб желе можна було легко дістати. Вилийте нижнім шаром желе (250 мл) і розподіліть його по всій формі.
4. Ложкою видаліть будь-які утворилися бульбашки, відправте форму на 15 хвилин в морозильну камеру.
5. Дістаньте форми з морозилки і вилийте по 100 мілілітрів суміші зі згущеного молока в кожну форму поверх кольорового шару.
6. Візьміть форму в руки і обертайте нею з боку в бік, щоб рівномірно розподілити шар згущеного молока. Надішліть в морозильник на 8-15 хвилин.
7. Приготуйте залишився різнобарвне желе (як перший кольоровий шар), розділіть його між двома формами, як і перший шар. виливайте, чергуючи кольорове желе і згущене молоко, після кожного шару відправляйте форми в морозильну камеру.
8. Вилийте останній шар і відправте форму в холодильник на кілька годин до застигання.
9. завдяки тому, що ми змастили форму рослинним маслом, желе легко діставати з форми, розріжте його на шматочки і подавайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани в казані шарами
хочете дізнатися, як приготувати желе будинку? По-справжньому зимовий і новорічне желе, яке порадує ваших гостей і приємно здивує. Дуже смачно і до неподобства просто. опис приготування: Справжньою знахідкою для всіх любителів солодощів стане мандаринове желе. Це не тільки смачне, ароматне і я...
Желе з аличі
Желе з аличі готується дуже просто. вуглеводи — як слива, тільки дрібна і більш кисла, а тому варення просто і добре желирующих і виходить свіжим і ароматним. опис приготування: Желе з аличі готується дуже просто. У південному регіоні країни, де живе моя мама, ці плоди ростуть в необмеженій кі...
Желе з чорної смородини 5-хвилинка
Желе з чорної смородини 5-хвилинка — це дуже смачне желейне варення-сироп, яке готується дуже швидко, але вимагає тривалого часу для настоювання. опис приготування: Чомусь саме такий спосіб приготування желе з чорної смородини ми називаємо 5-хвилинка. Напевно через те, що перша частина приготу...
Желе з калини
Желе з калини — вітамінізоване частування з недорогої місцевої ягоди. Желе можна приготувати всього за пару годин чудное. Його смак сподобається всім "; нелюбителям" калини. Це факт! опис приготування: Желе з калини робиться швидко і легко. думаю, що цукру можна зменшити до 700 грам, якщо Вам ...
Желе з кефіру і желатину
Желе з кефіру і желатину — це дуже простий і смачний десерт, який ми будемо готувати з медом, ванільним цукром і варенням. Все просто і геніально! опис приготування: Готується желе з кефіру і желатину дуже просто, але застигає довше звичайного. Моя практика показує, що желе застигає приблизно ...