Рецепт Желе шарами

Рецепт Желе шарами
Кількість порцій: 20 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Чи плануєте дитяче свято або вечірку і хочете здивувати гостей недорогими закусками, desertami, тоді рекомендую рецепт, як приготувати желе шарами. думаєте, зробити таке неможливо? приступаємо!

опис приготування:

Можна використовувати будь-який за кольором желе або взяти однотонне, тоді вийде всього 2 кольори. Вам знадобиться желе в пакетиках і желатин. Приготування вимагає часу, тому якщо плануєте зробити частування до свята, приготуйте його з вечора. Можна зробити багатошарове желе або всього з декількох шарів.

  • желе— 6 штук(різнобарвне)
  • Згущене молоко— 465 грам
  • вода— За смаком
  • желатин— 8,5 Ст. ложки(або 8,5 пакетів)
желе шарами - фото крок 1 1. Насамперед зробіть желе зі згущеного молока: в миску вилийте 1,5 склянки гарячої води, розмішайте в ній 2,5 столові ложки желатину. Влийте згущене молоко і ще 1,5 склянки гарячої води, розмішайте все.

желе шарами - фото крок 2 2. В окремій мисці змішайте пакетик різнокольорового желе з 1 столовою ложкою желатину, залийте все гарячою водою відповідно до інструкції (зазвичай 2 склянки води), гарненько розмішайте. Розділіть желе між двома склянками для заповнення двох форм.

желе шарами - фото крок 3 3. Підготуйте дві форми, змастіть кожну рослинним маслом, щоб желе можна було легко дістати. Вилийте нижнім шаром желе (250 мл) і розподіліть його по всій формі.

желе шарами - фото крок 4 4. Ложкою видаліть будь-які утворилися бульбашки, відправте форму на 15 хвилин в морозильну камеру.

желе шарами - фото крок 5 5. Дістаньте форми з морозилки і вилийте по 100 мілілітрів суміші зі згущеного молока в кожну форму поверх кольорового шару.

желе шарами - фото крок 6 6. Візьміть форму в руки і обертайте нею з боку в бік, щоб рівномірно розподілити шар згущеного молока. Надішліть в морозильник на 8-15 хвилин.

желе шарами - фото крок 7 7. Приготуйте залишився різнобарвне желе (як перший кольоровий шар), розділіть його між двома формами, як і перший шар. виливайте, чергуючи кольорове желе і згущене молоко, після кожного шару відправляйте форми в морозильну камеру.

желе шарами - фото крок 8 8. Вилийте останній шар і відправте форму в холодильник на кілька годин до застигання.

желе шарами - фото крок 9 9. завдяки тому, що ми змастили форму рослинним маслом, желе легко діставати з форми, розріжте його на шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Желе будинку

Баклажани в казані шарами

хочете дізнатися, як приготувати желе будинку? По-справжньому зимовий і новорічне желе, яке порадує ваших гостей і приємно здивує. Дуже смачно і до неподобства просто. опис приготування: Справжньою знахідкою для всіх любителів солодощів стане мандаринове желе. Це не тільки смачне, ароматне і я...

Желе з аличі

Желе з аличі

Желе з аличі готується дуже просто. вуглеводи — як слива, тільки дрібна і більш кисла, а тому варення просто і добре желирующих і виходить свіжим і ароматним. опис приготування: Желе з аличі готується дуже просто. У південному регіоні країни, де живе моя мама, ці плоди ростуть в необмеженій кі...

Желе з чорної смородини 5-хвилинка

Желе з чорної смородини 5-хвилинка

Желе з чорної смородини 5-хвилинка — це дуже смачне желейне варення-сироп, яке готується дуже швидко, але вимагає тривалого часу для настоювання. опис приготування: Чомусь саме такий спосіб приготування желе з чорної смородини ми називаємо 5-хвилинка. Напевно через те, що перша частина приготу...

Желе з калини

Желе з калини

Желе з калини — вітамінізоване частування з недорогої місцевої ягоди. Желе можна приготувати всього за пару годин чудное. Його смак сподобається всім "; нелюбителям" калини. Це факт! опис приготування: Желе з калини робиться швидко і легко. думаю, що цукру можна зменшити до 700 грам, якщо Вам ...

Желе з кефіру і желатину

Желе з кефіру і желатину

Желе з кефіру і желатину — це дуже простий і смачний десерт, який ми будемо готувати з медом, ванільним цукром і варенням. Все просто і геніально! опис приготування: Готується желе з кефіру і желатину дуже просто, але застигає довше звичайного. Моя практика показує, що желе застигає приблизно ...