Рецепт Смажені баклажани з маслинами і каперсами

Рецепт Смажені баклажани з маслинами і каперсами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування обсмажених на грилі баклажанів з цибулею, часником, maslinami і kapersami.

опис приготування:

Посипати скибочки баклажанів сіллю, покласти в друшляк над мискою і дати постояти 30 хвилин. Промити баклажани і висушити.

У маленькій каструлі на середньому вогні змішати цибулю-шалот, часник, цукор, оцет, червоний перець і 3 столові ложки води. Довести до кипіння, варити 1 хвилину і зняти з вогню. Додати родзинки, каперсами, маслини і 1/4 чашки оливкової олії, охолодити до кімнатної температури.

Нагріти гриль до високої температури і змастити грати рослинним маслом. Змастити баклажани залишилися 4 чайними ложками оливкової олії. Смажити баклажани близько 10 хвилин.

Впорядкувати баклажани на блюді і викласти ложку цибулевого суміші зверху. Охолодити до кімнатної температури і подавати.


  • баклажан— 1 штука((близько 450 г) разрезанный поперек на 8 скибочок)
  • зубчик часнику— 1 штука
  • цукру— 1 Ст. ложка
  • винного оцту— 3 Ст. ложки
  • червоного перцю пластівцями— 1/4 чайних ложки
  • родзинок— 2 Ст. ложки
  • каперсів— 1 Ст. ложка
  • маслини— 4 штуки(без кісточок, крупно нарізані)
Посипати скибочки баклажанів сіллю, покласти в друшляк над мискою і дати постояти 30 хвилин. Промити баклажани і висушити.

У маленькій каструлі на середньому вогні змішати цибулю-шалот, часник, цукор, оцет, червоний перець і 3 столові ложки води. Довести до кипіння, варити 1 хвилину і зняти з вогню. Додати родзинки, каперсами, маслини і 1/4 чашки оливкової олії, охолодити до кімнатної температури.

Нагріти гриль до високої температури і змастити грати рослинним маслом. Змастити баклажани залишилися 4 чайними ложками оливкової олії. Смажити баклажани близько 10 хвилин.

Впорядкувати баклажани на блюді і викласти ложку цибулевого суміші зверху. Охолодити до кімнатної температури і подавати.


Подібні рецепти

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Плов з грибами і куркою

Рецепт приготування смаженої філе лосося з картоплею, спаржею, петрушкою, кропом, kapersami, зеленою цибулею і лимоном. опис приготування: Соковитий лосось з овочами і лимоном буде красиво виглядати на вашому святковому столі. філе лосося— 1.2 кілограма оливкового масла— 5 Ст. ложок сіль і ч...

Камбала з помідорами, цибулею і маслинами

Камбала з помідорами, цибулею і маслинами

Рецепт приготування запеченої камбали з помідорами, цибулею, білим вином, maslinami, kapersami, базиліком і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. нарізати цибулю, часник, маслини і половину базиліка. У каструлі довести воду до кипіння. Додати помідори в киплячу ...

Паста з ковбасками, маслинами і пряними травами

Паста з ковбасками, маслинами і пряними травами

Коли готувати немає часу, а смачно повечеряти хочеться, приготуйте пасту. наприклад, з копченими ковбасками, соковитими помидорками, сонячними маслинами і ароматними травами! швидко, просто і смачно! опис приготування: Найважливіше в приготуванні пасти - купити якісні макаронні вироби. Я раджу...

Піца з брокколі, цибулею і маслинами

Піца з брокколі, цибулею і маслинами

Рецепт приготування піци з жовтим цибулею, чебрецем, брокколі, часником, сиром Моцарелла, лимоном і маслинами. опис приготування: Піца може бути не тільки смачною, але і корисною - переконайтеся в цьому, приготувавши піцу з брокколі і лимонним соком. жовтий цибулю— 1 штука сіль і перець— — З...

Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Рецепт приготування смаженої болгарського перцю з цибулею, паприка, shafranom, червоним перцем, маслинами і м'ятою. опис приготування: розігріти духовку. Випікати болгарський перець до шкірки коричневого кольору, близько 20 хвилин. Викласти в миску, накрити рушником або поліетиленовою плівкою....