Рецепт Смажена риба в маринаді

Рецепт Смажена риба в маринаді
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Маринована риба має особливий ніжний аромат трав, соковитий смак. Спробуйте замаринувати її в майонезі з цибулею і травами, і ви завжди будете готувати рибу саме так!


опис приготування:

Рибу треба почистити, помити і замаринувати на годину в маринаді з лука, майонезу і улюблених спецій. Потім паніруємо її в борошні і смажимо на маслі в сковороді. Подаємо смажена рибу в маринаді з рисом, зеленим салатом.

  • Карась або інша риба— 450 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • Прованські трави— За смаком
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
Смажена риба в маринаді - фото крок 1 1. Приготуємо згідно зі списком продукти. Рибу обробити і підготувати до маринування: видалити зябра, нутрощі і луску.

Смажена риба в маринаді - фото крок 2 2. Очистити цибулю. порізати півкільцями.

Смажена риба в маринаді - фото крок 3 3. готуємо маринад. У мисочці з'єднуємо цибулю, сіль, прованські трави і майонез. перемішуємо.

Смажена риба в маринаді - фото крок 4 4. Рибу кладемо в пакет і з обох сторін укладаємо цибулю з майонезом і травами. Такий маринад дуже зручний у використанні.

Смажена риба в маринаді - фото крок 5 5. Закутують рибку і кладемо в холодильник на 1 час.

Смажена риба в маринаді - фото крок 6 6. Потім знімаємо цибулю з риби. Паніруємо її в борошні.

Смажена риба в маринаді - фото крок 7 7. Обсмажуємо на розпеченій сковороді без кришки по 5 хвилин з кожного боку. Готовність перевірити вилочкою.

Смажена риба в маринаді - фото крок 8 8. Маринована цибуля викладаємо на іншу сковороду, з не великою кількістю масла смажимо до готовності. На тарілочку укладаємо рибку, зверху цибулю, зелень і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Смажена біла риба

Як приготувати оселедець за 3 годину

Готуємо смачну рибку в легкій паніровці. До вашої уваги — рецепт приготування смаженої білої риби на швидку руку! опис приготування: Біла риба має дуже корисними властивостями: вона не жирна, в ній багато білків, мало кісток, вона багата вітамінами. Я беру для смаження товстолобика, але можна ...

Смажена червона риба

Смажена червона риба

Червона риба часом набагато смачніше м'яса. Начебто і просте, але дуже смачна страва виходить. Дивимося рецепт смаженої червоної риби. опис приготування: Хороша червона риба не потребує спеціального замочуванні, рясних спеціях або ще в чомусь. Для приготування смаженої червоної риби нам знадоб...

Смажена крижана риба

Смажена крижана риба

Готуємо корисну і смачну рибку без кісток на сковорідці-гриль. Ділюся з вами рецептом смаженої крижаної риби. опис приготування: кажуть, що в крижаній рибку зовсім немає кісток. В принципі, це правда, адже рибка харчується тільки планктоном і водиться в верхніх водах. Якщо вам і попадуться кіс...

Смажена риба з часником і сиром

Смажена риба з часником і сиром

Звичайні шматочки смаженої рибки. Але якщо її попередньо замаринувати, а потім посмажити з часничком і сиром, вийде абсолютно новий смак і дуже навіть привабливий і гарний зовнішній вигляд. опис приготування: Можна подати як самостійне блюдо, можна приготувати окремий овочевий гарнір. філе р...

Смажена риба з чилі-пастою

Смажена риба з чилі-пастою

Рецептів фаршированої риби досить багато, але такого одночасно простого і смачного я не знайшла, тому ділюся з вами, як приготувати смажену рибу з чилі-пастою. опис приготування: Відмінний вибір як для теплого сімейного застілля, так і для веселого свята з великою кількістю гостей, адже така с...