Рецепт Смажена курка з розмарином

Рецепт Смажена курка з розмарином
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування ароматної курки з розмарином - відмінна альтернатива звичайному смаженої курки.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою.

У великій мисці змішати курку, вершки, 1 чайну ложку солі і 1/2 чайної ложки перцю.

В іншій мисці змішайте разом борошно, червоний перець, нарізаний розмарин, 1 столову ложку солі і 2 чайні ложки перцю.

Витягти курку з вершків і занурити кожен шматочок в борошняну суміш.

У глибокій чавунній сковороді розтопіть масло і покладіть гілочки розмарину. Коли розмарин зашипить, видаліть його. Обсмажити курку до золотистого кольору, від 4 до 5 хвилин з кожного боку.

Якщо курка стає коричневою занадто швидко, зменшіть вогонь.

Потім випікайте курку в духовці від 15 до 20 хвилин.

дайте охолонути 5 хвилин перед подачею на стіл.


  • курячих ніжок— 8 штук
  • курячих стегон— 8 штук
  • борошна— 3 склянки
  • солодкої паприки— 2 Ст. ложки
  • дрібно нарізаного свіжого розмарину листя, плюс 4 гілочки— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 2 склянки
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
Розігріти духовку до 230 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою.

У великій мисці змішати курку, вершки, 1 чайну ложку солі і 1/2 чайної ложки перцю.

В іншій мисці змішайте разом борошно, червоний перець, нарізаний розмарин, 1 столову ложку солі і 2 чайні ложки перцю.

Витягти курку з вершків і занурити кожен шматочок в борошняну суміш.

У глибокій чавунній сковороді розтопіть масло і покладіть гілочки розмарину. Коли розмарин зашипить, видаліть його. Обсмажити курку до золотистого кольору, від 4 до 5 хвилин з кожного боку.

Якщо курка стає коричневою занадто швидко, зменшіть вогонь.

Потім випікайте курку в духовці від 15 до 20 хвилин.

дайте охолонути 5 хвилин перед подачею на стіл.


Подібні рецепти

Італійська фокаччею з розмарином

Смажена картопля з розмарином

Італія славиться не тільки великою різноманітністю піци або різними видами пасти, але іншим виробами з тіста. Розповім про один такий, як приготувати італійську фокаччу з розмарином. опис приготування: Є багато різновидів цієї коржі. Її готують з начинкою або без, роблять з дріжджового або прі...

Паста з креветками і розмарином

Паста з креветками і розмарином

Рецепт приготування спагетті з креветками, часником і розмарином. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Додати креветки і переміша...

Смажена курка, панірована в крендель

Смажена курка, панірована в крендель

Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно. опис приготування: Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій ...

Смажена курка по-домініканський

Смажена курка по-домініканський

Рецепт приготування смаженої курки по-домініканський. Побалуйте себе і рідних новим смачним блюдом. опис приготування: з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, пе...

Смажена курка в хрусткій паніровці

Смажена курка в хрусткій паніровці

Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто! опис приготування: Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніро...