Рецепт Низькокалорійне тісто для пирога

Рецепт Низькокалорійне тісто для пирога
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви на дієті або хочете підтримувати свою фізичну форму в порядку, то низькокалорійний пиріг — то, що вам потрібно. Аналогічних рецептів існує велика кількість, ось один з них.

опис приготування:

дієтична випічка — це просто! Якщо ви дотримуєтеся дієти, але хотіли б поласувати смачним пирогом - цей рецепт для вас. У ньому використовуються вівсяні пластівці, які можна замінити навіть висівками. Для відомої дієти Дюка даний рецепт просто ідеальний.

  • Вівсяні пластівці— 1  склянок
  • кефір нежирний— 1  склянок
  • борошно— 0,5 склянки
  • сіль— За смаком
  • цукор— 3  Ст. ложок
  • розпушувач— 1  чайних ложок
  • Рослинна або вершкове масло— 50  грам
  • смородина— 1 Склянка(або будь-які інші ягоди)
Низькокалорійне тісто для пирога - фото крок 1 1. Змішуємо вівсяні пластівці з розпушувачем, цукром, борошном і олією (можна покласти розтоплене вершкове масло).

Низькокалорійне тісто для пирога - фото крок 2 2. Додаємо нежирний кефір. Все ретельно перемішуємо. Тісто виходить цікавою консистенції: воно не дуже рідке, але і не дуже густе, так звана золота середина.

Низькокалорійне тісто для пирога - фото крок 3 3. Тепер в тісто додамо ягоди. Я брала смородину. т.к. ягоди самі по собі невеликі, я з ними нічого не робила, просто промила і додала цілком в тісто.

Низькокалорійне тісто для пирога - фото крок 4 4. Застеляємо форму для запікання пергаментним папером, виливаємо в неї наше тісто для пирога і присипаємо зверху ще вівсяними пластівцями. Тепер пиріг можна випікати. Я запікаю його близько 40 хвилин при 180 градусах.

Подібні рецепти

Начинка з гарбуза для пирога

Низькокалорійне сирне тісто

Тане в роті солодка гарбузова начинка додасть родзинку будь-якого пирога. Дивимося прямо зараз простий рецепт приготування начинки з гарбуза для пирога. опис приготування: Гарбуз хороша в будь-якому вигляді: і у вареному, і в запеченому. Для приготування начинки з гарбуза для пирога я вибираю ...

Великоднє тісто для пасок

Великоднє тісто для пасок

У переддень великодніх свят господині переймаються питанням, як приготувати таке тісто, щоб паски були пишними і розкішними. рецепт, яким я поділюся, здивує всіх своєю легкістю! опис приготування: Прекрасний варіант тесту для пасок. Особисто мене він виручав неодноразово. Паски виходять в міру...

Пісочне тісто для кошичків

Пісочне тісто для кошичків

Тривалі пошуки способу приготування ідеального пісочного тіста привели мене до цього рецепту. таке тісто, як правило, використовується в якості основи для знаменитого тістечка "; Корзиночка ";. опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування пісочного тіста для кошичків. На...

Опарноє дріжджове тісто

Опарноє дріжджове тісто

Тісто виходить м'яким, еластичним. Підходить для випічки булочок, булочок і пирогів. Булочки виходять невагомими, з повітряним м'якушем і з непомітної акуратною скоринкою. Моя порада - спробуйте! опис приготування: Дріжджове тісто можна приготувати опарним і безопарним способом. Другий краще в...

Імбирне тісто з медом

Імбирне тісто з медом

Хочете спробувати свої сили в приготуванні імбирного печива? повірте, це не складно. Зовсім небагато часу - і ароматні ласощі вже чекає вас на столі. Ось вам рецепт тесту. опис приготування: кожна господиня, яка любить возитися з тестом, може взяти на замітку рецепт імбирного тіста, секрет яко...