Рецепт Кабачки і патисони на зиму

Рецепт Кабачки і патисони на зиму
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочу розповісти, як приготувати кабачки і патисони на зиму. Виходить цікавий салат, який можна їсти свіжим, а можна відкрити баночку взимку і насолоджуватися свіжим смаком овочів! Спробуйте!

опис приготування:

Ці кабачки і патисони на зиму виходять просто відмінною закускою! І свіжі вони, і соковиті. словом, відмінний салат, не дуже жирний, і не дуже кислий. Оцет практично не відчувається! Спробуйте!

  • патисони— 1.5 кілограма
  • кабачки— 1.5 кілограма
  • оцет 9%  — 200 грам
  • морква— 500 грам
  • Цибуля— 500 грам
  • Масло рослинне— 0.5 склянки
  • часник— 2 штуки
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Склянка
  • перець мелений— 1 Чайна ложка
Кабачки і патисони на зиму - фото крок 1 1. Моркву натираємо на тертці (зручно використовувати терку для моркви по-корейськи). Цибулю нарізаємо тонкими полукальцамі. Патисони та кабачки очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Всі овочі складіть в ємність. Часник тиснемо через прес і теж складаємо в миску.

Кабачки і патисони на зиму - фото крок 2 2. Тепер зробимо окремо суміш для маринаду: оцет, олія, цукор, сіль і перець. Намагаємося ретельно перемішати, щоб цукор розчинився. Заливаємо маринадом овочі, перемішаємо. чекаємо 2,5 годину.

Кабачки і патисони на зиму - фото крок 3 3. Розкладаємо салат в стерильні баночки, стерилізуємо 15 хвилин, закриваємо на зиму. Готово!

Подібні рецепти

Патисони, мариновані на зиму

Стейк з яловичини в мультиварці

Ось і прийшов час заготовити консервацію на зиму. Якщо ви любите патисони, пропоную їх гарненько замаринувати з іншими овочами, щоб до зими все було в кращому вигляді! відмінний, легкий спосіб. опис приготування: Це класичний рецепт приготування патисонів, маринованих на зиму. Робиться все гра...

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

Кабачки, смажені в томаті, на зиму

кабачки, смажені в томаті, на зиму — прекрасна закуска на святковий стіл, яка добре поєднується з різноманітними м'ясними стравами. Кабачки готуються дуже просто і можуть довго зберігається. опис приготування: Приготовим кабачки, смажені в томаті, на зиму в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо д...

Кабачки з помідорами на зиму

Кабачки з помідорами на зиму

Рецепт найпростіший: скласти всі овочі шарами в банку і залити розсолом. простіше нікуди! але, Проте, виходить дуже смачна заготівля, яка завжди виручить вас взимку. Стерилізація не потрібно. опис приготування: Рецепт цей вже давно перевірений часом, тому точно дотримуйтесь чергування шарів, к...

Патисони, фаршировані грибами

Патисони, фаршировані грибами

Дуже часто патисони фарширують всілякими начинками, мені наприклад, найбільше подобається з грибами, в даному випадку — печерицями. легко, смачно і ситно, а головне — не складно. опис приготування: Спеціально для вас рецепт приготування патисонів, фаршированих грибами. Готові патисони дістаньт...

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Ніжні молоді патисони просто створені для начинки! вони, немов маленькі тарілочки, готові прийняти в себе будь-яку начинку. ось, наприклад, тунець із зеленню і сиром - відмінна ідея для легкого вечері! опис приготування: Така начинка прекрасно підійде і для фарширування молодих дрібних кабачкі...