Рецепт Пампушки з часником
Пампушки з часником — традиційне українське борошняний виріб, яке зазвичай подається до борщу. За цим рецептом пампушки з часником — це не тільки смачно, але ще і дуже красиво.
опис приготування:
Пампушки готуються досить легко, але як і будь-які інші борошняні вироби, вимагають часу і терпіння. Тісто зростає близько двох годин і доходить ще 40-45 хвилин. Зате дуже швидко запікається. всього 15-20 хвилин.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- дріжджі— 2+1/4 чайних ложки
- Тепла вода— 1/2 склянки
- цукор— 1/3 склянки
- борошно— 4 склянки
- Розтоплене вершкове масло— 6 Ст. ложок
- молоко— 1 Склянка
- сіль— 2 чайних ложки
- часник— 4 зубчики
- петрушка— 1/3 склянки
- Вершкове масло кімнатної температури— 8 Ст. ложок
Добавить в дрожжевую смесь добавить стакан муки, перемішати і відставити убік.
В кухонном комбайне смешаем: 2 склянки борошна, цукор, що залишився, розтоплене вершкове масло, молоко і сіль. Мешать все до однородной массы. Если нет комбайна, скористайтеся блендером. Затем добавьте в тесто дрожжевую смесь из миски и еще 1/4 склянки борошна. знову перемішайте.
Далее тесто переложим в миску, змащену олією, укроем полиэтиленовой пленкой и оставим на два часа. Тесто должно подрасти в два раза.
Делаем чесночное масло. Для этого смешаем в миске сливочное масло комнатной температуры, рубану петрушку, измельченный чеснок и приправьте солью и перцем по вкусу.
После того как тесто поднимется раскатаем его. На поверхность лепешки равномерно нанесем чесночное масло и нарежем на полосочки шириной примерно в 3 см.
Полосочки свернем в рулетики и сложим в кастрюлю.
Накроем полотенцем и дадим настояться еще примерно 45 хвилин. Затем выпекаем пампушки в предварительно разогретой до 190 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
Подібні рецепти
Рулетики з сьомги
Пропоную приготувати досить гострий томатний соус з хроном. Він не має світових аналогів. Це рецепт виключно з російської культури, який дуже корисний і відмінно зберігається в звичайному погребі. опис приготування: Якщо ви любите дуже гостро, то можете додати хрону і часнику більше. хоча, на ...
Індичка, тушкована з помідорами і часником
М'ясо індички нічим не поступається телятині або свинині, воно навіть набагато смачніше, питательнее і не таке жирне. Тушкована з овочами, вона виходить прям дуже апетитною, пальчики оближеш! опис приготування: Для приготування індички, тушкованої з помідорами і часником, можете взяти як індич...
Смажені баклажани з морквою і часником
Для тих, хто любить овочі, питання різноманітності завжди стоїть досить гостро. Не варто впадати у відчай, можна взяти на замітку цей варіант, як приготувати смажені баклажани з морквою і часником. опис приготування: Цей рецепт приготування смажених баклажанів з морквою і часником — відмінний ...
Смажені баклажани з сиром і часником
Овочевих закусок в щоденному або святковому меню просто не може бути занадто багато. Пропоную на озброєння взяти дуже простий рецепт смажених баклажанів з сиром і часником, доповнених помідором. опис приготування: Це дуже простий, але в той же час безпрограшний варіант приготування овочевої за...
Смажені баклажани з оцтом і часником
Любителі овочевих страв, радійте. Ви можете урізноманітнити свій щоденний раціон дуже простим, але надзвичайно апетитним стравою. Пропоную рецепт приготування смажених баклажанів з оцтом і часником. опис приготування: Щоб приготувати смажені баклажани з оцтом і часником в домашніх умовах потрі...