Рецепт Окіст, запечений в духовці
![Рецепт Окіст, запечений в духовці](https://kuhari.com.ua/img/okorok_zapechennii_v_duhovke-264190.webp)
Одне з найпопулярніших страв на святковий стіл - окіст, запечений в духовці. Цю страву можна готувати різними способами з додаванням широкого спектру інгредієнтів. Так як сирої окіст готується дуже і дуже довго, пропоную смачно і швидко запекти окіст вже копчений. повірте, вийдуть неймовірно!
опис приготування:
Спосіб приготування шинки, запеченого в духовці, може бути дуже простим. Отже, запам'ятайте, що потрібно придбати вже копчений окіст. Його пару годинок потрібно напекает в духовці на деку з гратами, після чого зробити ромбовидні надрізи. Таким чином, глазур вбереться і буде краще триматися. дивіться, як приготувати окіст, запечений в духовці. хай щастить!
- Готовий копчений окіст— 2,5 — 3 кілограма
- Дижонская гірчиця— 2 чайних ложки
![окіст, запечений в духовці - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/okorok_zapechennii_v_duhovke-264185.webp)
![окіст, запечений в духовці - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/okorok_zapechennii_v_duhovke-264186.webp)
![окіст, запечений в духовці - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/okorok_zapechennii_v_duhovke-264187.webp)
![окіст, запечений в духовці - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/okorok_zapechennii_v_duhovke-264188.webp)
Подібні рецепти
![Гайка, запечений в духовці](https://kuhari.com.ua/img/nut_zapechennii_v_duhovke-118377.webp)
Свинячий окіст, запечений в рукаві
гайка, запечений в духовці, — відмінна закуска до пива, особливо на футбольній вечірці. Якщо з друзями збираєтеся перед телевізором повболівати за наших, гострий нут додасть градус бурхливих емоцій. опис приготування: гайка, запечений в духовці, краще подавати остиглим. Кількість спецій можете...
![Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом](https://kuhari.com.ua/img/jeltohvost_lakedra_zapechennii_v_rukave_s_chesnokom_i_soevim_sousom-523187.webp)
Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом
Риба желтохвост мешкає в водах Тихого океану, часто зустрічається в японській кухні. Її так і називають-японська лакедра або желтохвост. Приготуємо рибу в рукаві і приправити соєвим соусом, да часником. опис приготування: В Японії використовують Лакедра для приготування суші або сашимі, а тако...
![Паштет запечений з яловичої печінки](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432683.webp)
Паштет запечений з яловичої печінки
Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися в...
![Перець фарширований запечений](https://kuhari.com.ua/img/perec_farshirovannii_zapechennii-68783.webp)
Перець фарширований запечений
Перець фарширований запечений — це класичне блюдо. Проте готувати його вміють далеко не всі. Що ж, виправляємо непорозуміння і вчимося у цій простому рецептом з фото! опис приготування: Простий домашній рецепт запеченого фаршированого перцю, який багато господинь використовують, коли настає се...
![Перець запечений](https://kuhari.com.ua/img/perec_zapechennii-7355.webp)
Перець запечений
Покроковий рецепт приготування запеченого солодкого перчика. кількість порцій: 3 солодкий перець— 3 штуки часник— 2 зубчики чорні маслини— 100 грам каперсами— 20 грам панірувальні сухарі— 50 грам оливкова олія— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) Ретельно промити перець, висушити і підсмажити...