Рецепт Окіст, запечений в духовці

Рецепт Окіст, запечений в духовці
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 50 хв.
Одне з найпопулярніших страв на святковий стіл - окіст, запечений в духовці. Цю страву можна готувати різними способами з додаванням широкого спектру інгредієнтів. Так як сирої окіст готується дуже і дуже довго, пропоную смачно і швидко запекти окіст вже копчений. повірте, вийдуть неймовірно!

опис приготування:

Спосіб приготування шинки, запеченого в духовці, може бути дуже простим. Отже, запам'ятайте, що потрібно придбати вже копчений окіст. Його пару годинок потрібно напекает в духовці на деку з гратами, після чого зробити ромбовидні надрізи. Таким чином, глазур вбереться і буде краще триматися. дивіться, як приготувати окіст, запечений в духовці. хай щастить!

  • Готовий копчений окіст— 2,5 — 3 кілограма
  • Дижонская гірчиця— 2 чайних ложки
окіст, запечений в духовці - фото крок 1 У розігріту до 165 градусів духовку помістіть окіст, покладений на решітку в листі. Запікайте протягом 2,5 годин або до тих пір, поки на термометрі температура м'яса не буде показувати 50 градусів Цельсія.

окіст, запечений в духовці - фото крок 2 Дістаньте рум'яний окіст з духовки і видаліть зібрався жир з дека. Гострим ножем зробіть ромбовидні надрізи. Таким чином глазур вбереться і буде триматися набагато краще.

окіст, запечений в духовці - фото крок 3 змішайте мед, гірчицю і коричневий цукор в однорідну масу. Візьміть пензлик і змастіть отриманою глазур'ю окіст, особливу увагу приділяючи ромбоподібним надрізів.

окіст, запечений в духовці - фото крок 4 Наріжте окіст тонкими шматочками і подавайте до столу. Готово!

Подібні рецепти

Гайка, запечений в духовці

Свинячий окіст, запечений в рукаві

гайка, запечений в духовці, — відмінна закуска до пива, особливо на футбольній вечірці. Якщо з друзями збираєтеся перед телевізором повболівати за наших, гострий нут додасть градус бурхливих емоцій. опис приготування: гайка, запечений в духовці, краще подавати остиглим. Кількість спецій можете...

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Риба желтохвост мешкає в водах Тихого океану, часто зустрічається в японській кухні. Її так і називають-японська лакедра або желтохвост. Приготуємо рибу в рукаві і приправити соєвим соусом, да часником. опис приготування: В Японії використовують Лакедра для приготування суші або сашимі, а тако...

Паштет запечений з яловичої печінки

Паштет запечений з яловичої печінки

Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися в...

Перець фарширований запечений

Перець фарширований запечений

Перець фарширований запечений — це класичне блюдо. Проте готувати його вміють далеко не всі. Що ж, виправляємо непорозуміння і вчимося у цій простому рецептом з фото! опис приготування: Простий домашній рецепт запеченого фаршированого перцю, який багато господинь використовують, коли настає се...

Перець запечений

Перець запечений

Покроковий рецепт приготування запеченого солодкого перчика. кількість порцій: 3 солодкий перець— 3 штуки часник— 2 зубчики чорні маслини— 100 грам каперсами— 20 грам панірувальні сухарі— 50 грам оливкова олія— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) Ретельно промити перець, висушити і підсмажити...