Рецепт Нянь-Гао

Рецепт Нянь-Гао
Час приготування: 30 хв.
Нескладний рецепт приготування популярного китайського блюда. Нянь-гао це рисові коржі обсмажені разом зі свининою і грибами.

кількість порцій: 2
  • упаковка рисових коржів— 675 грам
  • шиітаке— 8 штук(свіжі гриби)
  • соєвий соус— 2 чайних ложки
  • чорний перець— — За смаком
  • цукор— 1 щіпка
  • китайське рисове вино— 1 Чайна ложка(або сухий херес)
  • кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
  • свинина— 250 грам(нарізати дуже тонкими смужками)
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • капуста Напа— 180 грам(подрібнена)
  • консервовані пагони бамбука— 180 грам
  • соєвий соус— 2 Ст. ложки
Нянь-Гао - фото крок 1 Замочити рисові коржі в воді протягом 2 годин (краще залишити на ніч).

Нянь-Гао - фото крок 2 Підготувати китайські гриби (шиітаке) і консервовані пагони бамбука (попередньо злив рідина з банки).

Нянь-Гао - фото крок 3 Дрібно нашаткувати капусту Напа.

Нянь-Гао - фото крок 4 Замаринувати свинину в суміші соєвого соусу, рисового вина, кукурудзяного крохмалю і щіпки цукру. Викласти м'ясо на розігріту змащену олією сковороду.

Нянь-Гао - фото крок 5 Обсмажувати свинину майже до готовності.

Нянь-Гао - фото крок 6 Потім додати китайські гриби.

Нянь-Гао - фото крок 7 Так само додати пагони бамбука.

Нянь-Гао - фото крок 8 … і капусту Напа.

Нянь-Гао - фото крок 9 ретельно перемішати.

Нянь-Гао - фото крок 10 Заправити соєвим соусом — за смаком.

Нянь-Гао - фото крок 11 Викласти в сковороду рисові коржі.

Нянь-Гао - фото крок 12 Перемішати або кілька разів підкинути — акуратно:)

Нянь-Гао - фото крок 13 Залийте в сковороду 1/4 чашки курячого або овочевого бульйону, накрийте кришкою, перемкніть вогонь до мінімуму і тушкуйте протягом 2-3 хвилин, поки рисові коржі НЕ размягчатся.

Нянь-Гао - фото крок 14 Красиво викласти Нянь-гао в блюдо і подавати. Смачного!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Вінегрет класичний рецепт

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...