Рецепт Наливки з ягід

Рецепт Наливки з ягід
Кількість порцій: 1 Час приготування: 47 дн. 12 г. 0 хв.
Для цього рецепта підійдуть абсолютно будь-які ягоди, так що вибирайте свої улюблені і приступайте до справи, а через пару місяців зможете насолодити відмінним смаком наливки, зробленої своїми руками.

опис приготування:

Дуже скоро почнеться сезон ягід, тому необхідно запастися рецептиками заготовок з них. І коли ви будете робити різні компоти та варення, не забудьте поставити пару баночок наливки, адже такий напій завжди стане в нагоді. А якщо ви не знаєте, як він готується, тоді я із задоволенням розповім вам, як зробити відмінну наливку з ягід, з якої будь-яке свято пройде на ура. Можете покласти полуницю або вишню, тоді наливка вийде солодкої (жінкам дуже сподобається), а якщо готувати її з журавлини або, скажімо, брусниці, тоді наливка буде з невеликою кислинкою. Так що вибирайте варіант собі до смаку і готуйте свою наливку з ягід в домашніх умовах, адже це дуже просто.

  • ягоди— 1 Склянка(тут чорноплідна горобина )
  • цукор— 1 Склянка
  • горілка— 1 Склянка
  • вода— 1 Склянка
Наливки з ягід - фото крок 1 Отже, викладаємо в банку ягоди, всипаємо цукор, додаємо горілку і воду. перемішуємо все, накриваємо кришкою, перші 10 днів наливку необхідно перемішувати раз в день.

Наливки з ягід - фото крок 2 Завдяки такому перемішуванню напій придбає насичений колір, а цукор розчиниться швидше. Наполягаємо наливку протягом 1-2 місяців.

Наливки з ягід - фото крок 3 Після закінчення часу наливку необхідно кілька разів профільтрувати і розлити по пляшках. Напій в результаті виходить не дуже міцний (приблизно 20 градусів), але неймовірно смачний.

Подібні рецепти

Желе з ягід з желатином

Кабачкові оладки «хвилин»

Зберегти і красиво подати свіжі ягоди можна в вигляді желе з ягід з желатином. Можна залити ягоди желе тонким шаром на бісквітних тістечок або в кошиках. А можна подати самостійний десерт. опис приготування: Желе з ягід з желатином — красивий десерт або прикраса тортів і тістечок. Частина желе...

Желе з заморожених ягід

Желе з заморожених ягід

Дуже смачне желе (і дуже швидко!) можна приготувати з заморожених ягід. Для такого желе потрібен буде желатин, цукор, заморожені ягоди і лимонний сік. Гарний, яскравий і легкий десерт для літа! опис приготування: Найпростіший і швидкий спосіб зробити заготовку з ягід на зиму — їх заморозити. б...

Парфе з ягід

Парфе з ягід

Цей ягідний десерт неодмінно прикрасить ваше ранок, зробить його веселіше і смачніше. Парфе з ягід готується дуже швидко, а ще швидше з'їдається і робиться добавка. Дуже рекомендую спробувати! опис приготування: Як приготувати парфе з ягід в домашніх умовах? Дуже просто! Для приготування викор...

Желе з ягід на зиму

Желе з ягід на зиму

Желе з ягід на зиму — це чудовий і дуже смачний спосіб зберегти чорницю на холодну пору року. Ми максимально зберігаємо смак і корисні властивості ягоди і тішимо себе в зимові холоди опис приготування: Приготувати смачно желе з ягід на зиму досить просто. Для цього рецепта я вважаю за краще ви...

Парфе з папайї, ягід і йогурту

Парфе з папайї, ягід і йогурту

Рецепт приготування французького десерту з папайї, ожини, малини, м'яти, йогурту, імбиру і лимонної цедри. опис приготування: У невеликій мисці змішати йогурт, 3 столові ложки меду і цедру. Відкласти в сторону. Натерти на крупній тертці імбир в невелику миску. Протерти через дрібне сито, щоб о...