Рецепт Наливка з агрусу
![Рецепт Наливка з агрусу](https://kuhari.com.ua/img/nalivka_iz_krijovnika-224661.webp)
ароматна, насичена, але при цьому досить легка наливка з агрусу в домашніх умовах — відмінний варіант напою для святкового столу. варіант, як приготувати наливку з агрусу, простий.
опис приготування:
1. Ягоди краще брати добре дозріли і м'які. Викладіть їх в глибоку миску або каструлю.
2. Найкраще відмовитися від використання техніки або підручних засобів і розім'яти агрус руками.
3. Отриману м'якоть разом з соком перекладіть в банки. Можна брати великі пляшки або використовувати трилітрові банки.
4. Засипте в банки цукор, влийте горілку. Зазначена кількість умовне, в рецепті приготування наливки з агрусу ви можете використовувати цукор за смаком і регулювати фортеця кількістю горілки.
5. Щільно закладіть банки і в час, що залишився місце додайте чисту холодну воду.
6. Накрийте банку щільно кришкою і приберіть в темне і прохолодне місце.
7. приблизно через 4 місяці наливка з агрусу в домашніх умовах дозріє. Акуратно перелийте її, процідивши через сито, додатково накрите марлею.
8. Можна спробувати, що вийшло.
9. Підготуйте чисті пляшки, в які розлийте готову наливку - і знову приберіть в темне місце. Зберігатися вона може до 3 років, не втрачаючи своїх смакових якостей.
- агрус— 2 кілограма
- горілка— 2 склянки
- цукор— 8 Ст. ложок
- вода— 6 Ст. ложок
2. Найкраще відмовитися від використання техніки або підручних засобів і розім'яти агрус руками.
3. Отриману м'якоть разом з соком перекладіть в банки. Можна брати великі пляшки або використовувати трилітрові банки.
4. Засипте в банки цукор, влийте горілку. Зазначена кількість умовне, в рецепті приготування наливки з агрусу ви можете використовувати цукор за смаком і регулювати фортеця кількістю горілки.
5. Щільно закладіть банки і в час, що залишився місце додайте чисту холодну воду.
6. Накрийте банку щільно кришкою і приберіть в темне і прохолодне місце.
7. приблизно через 4 місяці наливка з агрусу в домашніх умовах дозріє. Акуратно перелийте її, процідивши через сито, додатково накрите марлею.
8. Можна спробувати, що вийшло.
9. Підготуйте чисті пляшки, в які розлийте готову наливку - і знову приберіть в темне місце. Зберігатися вона може до 3 років, не втрачаючи своїх смакових якостей.
Подібні рецепти
![Наливка з агрусу і чорної смородини](https://kuhari.com.ua/img/nalivka_iz_krijovnika_i_chyornoi_smorodini-233942.webp)
Наливка з чорної смородини
Простий рецепт приготування наливки з агрусу і чорної смородини - до вашої уваги! Якщо вам захочеться легкого алкоголю для вас і ваших гостей, тоді рецепт вам припаде до душі. Спробуйте! опис приготування: Зазвичай наливки готують з додаванням горілки, але мені такий спосіб не подобається, та ...
![Наливка абрикосовая](https://kuhari.com.ua/img/nalivka_abrikosovaya-217763.webp)
Наливка абрикосовая
Любителям домашніх алкогольних напоїв пропоную взяти на замітку цей простий рецепт абрикосової наливки в двох варіантах. Неймовірний аромат і дуже легкий і приємний смак сподобаються кожному. опис приготування: 1. Абрикоси вимийте як слід і розділіть навпіл. видаліть кісточки, але не поспішайт...
![Наливка з горобини](https://kuhari.com.ua/img/nalivka_iz_ryabini-116277.webp)
Наливка з горобини
Наливка з горобини в домашніх умовах — це щось більше, ніж просто спиртний напій, це — справжній цілющий нектар. Готується лікер дуже легко і вражає своїм вишуканим смаком. опис приготування: З такою наливкою ви завжди зможете піти в гості або зустріти їх у себе. На святковому столі лікер з г...
![Наливка з сливи](https://kuhari.com.ua/img/nalivka_iz_slivi-407336.webp)
Наливка з сливи
Якщо ви цінитель домашніх алкогольних напоїв і любите експериментувати з їх виготовленням, спробуйте приготувати смачну наливку за цим рецептом. опис приготування: Смак теплого літа, яскравий рубіновий колір і чудовий аромат — це все про сливової наливки. Готують її в різних країнах за різними...
![Наливка в мультиварке](https://kuhari.com.ua/img/nalivka_v_multivarke-116879.webp)
Наливка в мультиварке
Приготувати наливку в мультиварці в домашніх умовах тепер можна легко! Від вас буде потрібно мінімум — наявність продуктів і трохи часу. Ягоди можете взяти на свій смак. опис приготування: Після приготування наливку краще проціджувати через кілька шарів марлі — цей прийом уже виробився з рокам...