Рецепт Наливка з агрусу

Рецепт Наливка з агрусу
Кількість порцій: 1 Час приготування: 75 дн. 5 г. 0 хв.
ароматна, насичена, але при цьому досить легка наливка з агрусу в домашніх умовах — відмінний варіант напою для святкового столу. варіант, як приготувати наливку з агрусу, простий.

опис приготування:

1. Ягоди краще брати добре дозріли і м'які. Викладіть їх в глибоку миску або каструлю.

2. Найкраще відмовитися від використання техніки або підручних засобів і розім'яти агрус руками.

3. Отриману м'якоть разом з соком перекладіть в банки. Можна брати великі пляшки або використовувати трилітрові банки.

4. Засипте в банки цукор, влийте горілку. Зазначена кількість умовне, в рецепті приготування наливки з агрусу ви можете використовувати цукор за смаком і регулювати фортеця кількістю горілки.

5. Щільно закладіть банки і в час, що залишився місце додайте чисту холодну воду.

6. Накрийте банку щільно кришкою і приберіть в темне і прохолодне місце.

7. приблизно через 4 місяці наливка з агрусу в домашніх умовах дозріє. Акуратно перелийте її, процідивши через сито, додатково накрите марлею.

8. Можна спробувати, що вийшло.

9. Підготуйте чисті пляшки, в які розлийте готову наливку - і знову приберіть в темне місце. Зберігатися вона може до 3 років, не втрачаючи своїх смакових якостей.


  • агрус— 2 кілограма
  • горілка— 2 склянки
  • цукор— 8 Ст. ложок
  • вода— 6 Ст. ложок
1. Ягоди краще брати добре дозріли і м'які. Викладіть їх в глибоку миску або каструлю.

2. Найкраще відмовитися від використання техніки або підручних засобів і розім'яти агрус руками.

3. Отриману м'якоть разом з соком перекладіть в банки. Можна брати великі пляшки або використовувати трилітрові банки.

4. Засипте в банки цукор, влийте горілку. Зазначена кількість умовне, в рецепті приготування наливки з агрусу ви можете використовувати цукор за смаком і регулювати фортеця кількістю горілки.

5. Щільно закладіть банки і в час, що залишився місце додайте чисту холодну воду.

6. Накрийте банку щільно кришкою і приберіть в темне і прохолодне місце.

7. приблизно через 4 місяці наливка з агрусу в домашніх умовах дозріє. Акуратно перелийте її, процідивши через сито, додатково накрите марлею.

8. Можна спробувати, що вийшло.

9. Підготуйте чисті пляшки, в які розлийте готову наливку - і знову приберіть в темне місце. Зберігатися вона може до 3 років, не втрачаючи своїх смакових якостей.


Подібні рецепти

Наливка з агрусу і чорної смородини

Наливка з чорної смородини

Простий рецепт приготування наливки з агрусу і чорної смородини - до вашої уваги! Якщо вам захочеться легкого алкоголю для вас і ваших гостей, тоді рецепт вам припаде до душі. Спробуйте! опис приготування: Зазвичай наливки готують з додаванням горілки, але мені такий спосіб не подобається, та ...

Наливка абрикосовая

Наливка абрикосовая

Любителям домашніх алкогольних напоїв пропоную взяти на замітку цей простий рецепт абрикосової наливки в двох варіантах. Неймовірний аромат і дуже легкий і приємний смак сподобаються кожному. опис приготування: 1. Абрикоси вимийте як слід і розділіть навпіл. видаліть кісточки, але не поспішайт...

Наливка з горобини

Наливка з горобини

Наливка з горобини в домашніх умовах — це щось більше, ніж просто спиртний напій, це — справжній цілющий нектар. Готується лікер дуже легко і вражає своїм вишуканим смаком. опис приготування: З такою наливкою ви завжди зможете піти в гості або зустріти їх у себе. На святковому столі лікер з г...

Наливка з сливи

Наливка з сливи

Якщо ви цінитель домашніх алкогольних напоїв і любите експериментувати з їх виготовленням, спробуйте приготувати смачну наливку за цим рецептом. опис приготування: Смак теплого літа, яскравий рубіновий колір і чудовий аромат — це все про сливової наливки. Готують її в різних країнах за різними...

Наливка в мультиварке

Наливка в мультиварке

Приготувати наливку в мультиварці в домашніх умовах тепер можна легко! Від вас буде потрібно мінімум — наявність продуктів і трохи часу. Ягоди можете взяти на свій смак. опис приготування: Після приготування наливку краще проціджувати через кілька шарів марлі — цей прийом уже виробився з рокам...