Рецепт М'ясо по-французьки в духовці з помідорами

Рецепт М'ясо по-французьки в духовці з помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
соковите, апетитне і дуже ароматне м'ясо по-французьки в духовці з помідорами в домашніх умовах — це прекрасний варіант не тільки для щоденного, але і для святкового столу.

опис приготування:

1. свинину вимийте, трохи витріть паперовою серветкою, щоб прибрати залишки води.

2. Злегка відбийте з двох сторін. В рецепт приготування м'яса по-французьки в духовці з помідорами можна використовувати відбивну на кісточки.

3. Приправити сіллю і poperčite, а також при бажанні додайте улюблені приправи і сушені трави.

4. Очистіть цибулю і наріжте кільцями.

5. Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть туди цибулю.

6. Зверху шматочки свинини, змастивши їх майонезом.

7. Щоб зробити страву більш пікантним можна додати трохи гірчиці або гострого томатного соусу, наприклад.

8. Присипте жменею сиру і відправте в розігріту духовку хвилин на 35-45.

9. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте кружальцями помідори.

10. Дістаньте форму з духовки і викладіть залишився сир. Акуратно розподіліть зверху шматочки помідора.

11. Ще один пікантний інгредієнт, який можна додати в цей простий рецепт м'яса по-французьки в духовці з помідорами — це мариновані огірочки.

12. Знову відправте форму назад в духовку і запікайте до повної готовності.

13. Перед подачею зверху можна присипати свіжою зеленню і доповнити гарніром за смаком.

Ось такий нескладний і оригінальний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки в духовці з помідорами. Пригощайтеся!

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Помідори черрі— 2 штуки
  • сир— 100 грам
  • майонез— 2 Ст. ложки
1. свинину вимийте, трохи витріть паперовою серветкою, щоб прибрати залишки води.

2. Злегка відбийте з двох сторін. В рецепт приготування м'яса по-французьки в духовці з помідорами можна використовувати відбивну на кісточки.

3. Приправити сіллю і poperčite, а також при бажанні додайте улюблені приправи і сушені трави.

4. Очистіть цибулю і наріжте кільцями.

5. Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть туди цибулю.

6. Зверху шматочки свинини, змастивши їх майонезом.

7. Щоб зробити страву більш пікантним можна додати трохи гірчиці або гострого томатного соусу, наприклад.

8. Присипте жменею сиру і відправте в розігріту духовку хвилин на 35-45.

9. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте кружальцями помідори.

10. Дістаньте форму з духовки і викладіть залишився сир. Акуратно розподіліть зверху шматочки помідора.

11. Ще один пікантний інгредієнт, який можна додати в цей простий рецепт м'яса по-французьки в духовці з помідорами — це мариновані огірочки.

12. Знову відправте форму назад в духовку і запікайте до повної готовності.

13. Перед подачею зверху можна присипати свіжою зеленню і доповнити гарніром за смаком.

Ось такий нескладний і оригінальний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки в духовці з помідорами. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

М'ясо з грибами і помідорами

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо по-французьки в духовці з помідорами wi...' at line 1

Рецепт приготування м'яса з грибами і помідорами. М'ясо в поєднанні з грибами і помідорами виходить ситним і дуже смачним. опис приготування: Для приготування м'яса по даним рецептом використовуються консервовані печериці, червона цибулина, твердий сир, помідор і спеції. Запікати м'ясо в духов...

М'ясо «дипломатичність» в духовці

М'ясо «дипломатичність» в духовці

М'ясо "; Дипломат" в духовці відрізняється від м'яса приготованого подібним чином тим, що воно готується порційно. На кожну відбивну викладається окремо сир, гриби, помідор. опис приготування: М'ясо "; Дипломат" в духовці виходить дуже смачне, просто пальчики оближеш! М'ясо беріть свинину, кар...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-царськи у духовці

М'ясо по-царськи у духовці

Немає потреби говорити, що існує кілька варіантів рецепта "; м'ясо по-царськи у духовці ";. одне схоже, що у м'яса — багата шуба і ця шуба трохи відрізняється в інгредієнтах. але мотив — французький! опис приготування: М'ясо по-царськи у духовці — соковите, ніжне за рахунок грибів і шубки з с...

М'ясо гриль в духовці

М'ясо гриль в духовці

М'ясо гриль в духовці приготувати нескладно. Ми часто думаємо, що великий запечений шматок м'яса - це блюдо для святкового столу, а насправді це альтернатива повсякденному ковбасі та копченостям! опис приготування: М'ясо гриль в духовці рекомендується ще і тим, хто хоче схуднути. Жар гриля вит...