Рецепт М'ясо на кістці в мультиварці

Рецепт М'ясо на кістці в мультиварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Іноді так і хочеться з'їсти цілий шматочок м'яса! І ось мені підвернулася свинячі реберця, я їх спершу замаринував, а потім приготував у своїй мультиварці. Результат дуже вразив і порадував!

опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування м'яса на кістці в мультиварці. Найголовніше для цієї страви, щоб свинячі реберця добре замаринувати. Найкраще дати їм постояти в холодильнику близько двох годин, тоді м'ясо встигне, як слід просочитися маринадом. хай щастить!

  • ребра свинячі— 1,5 кілограма
  • помідори— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Чорний перець— За смаком
  • соус соєвий— 4 Ст. ложки
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • зелень— За смаком
М'ясо на кістці в мультиварці - фото крок 1 Реберця ретельно промийте і розріжте вздовж кісток.

М'ясо на кістці в мультиварці - фото крок 2 Кладемо ребра у велику ємність. додаємо помідори, порізані кубиками.

М'ясо на кістці в мультиварці - фото крок 3 Сюди ж кладемо подрібнену цибулю.

М'ясо на кістці в мультиварці - фото крок 4 Змішуємо соєвий соус, томатну пасту і оливкове масло. Заливаємо соусом реберця і ставимо маринуватися в холодильник, з 1,5-2 годину.

М'ясо на кістці в мультиварці - фото крок 5 через 2 годину, перекладаємо замариновані реберця в мультиварку. Готуємо в режимі "; Гасіння" 2 годину.

М'ясо на кістці в мультиварці - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

М'ясо на кістці

Ськара

Соковита і ароматна яловичина на кості з часником і розмарином сподобається всім, це універсальне святкове блюдо на всі випадки життя! Рекомендую записати в Куховарська книга рецепт приготування! опис приготування: Немає нічого простіше і смачніше, ніж запечене м'ясо. часник, трохи розмарину,...

М'ясо, тушковане в мультиварці Поларіс

М'ясо, тушковане в мультиварці Поларіс

Ну ось і настав момент приготувати щось особливе у вашій мультиварці! Пропоную рецепт м'яса, тушкованого в мультиварці Поларіс. Яловичина гаситися з буряком помідорами і цибулею. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування м'яса, тушкованого в мультиварці Поларіс. М'ясо виходить ...

М'ясо в мультиварці шматочками

М'ясо в мультиварці шматочками

У доброї господині багато справ по дому, а кухня - це далеко не останнє заняття. Особливо якщо чекаєш з роботи голодного чоловіка. Так порадуйте його смачним блюдом з мультиварки - м'ясо шматочками. опис приготування: Відмінне і просте в приготуванні блюдо. поріжте, обсмажте і складіть в мульт...

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...